Recruitment Consultant Finance
Michael Page
Amsterdam, NL
2 dagen geleden

In deze rol krijg jij alle de ruimte om zelfstandig te werken binnen een hecht team. Je runt als het ware je eigen onderneming binnen jouw discipline.

Jij regelt het recruitmentproces van A tot Z, waarbij je o.a. :

 • verantwoordelijk bent voor de commerciële marktbewerking en het verbinden van kandidaten aan opdrachtgevers;
 • werving- en selectieprocedures behandelt door het bieden van maatwerk via een persoonlijke en betrokken aanpak;
 • zelfstandig contact onderhoudt met bestaande relaties en acquireert voor nieuwe opdrachten;
 • fungeert als trusted advisor, in een gesprek weet jij wensen en uitdagingen scherp te krijgen en op te adviseren aan je klanten.
 • Jij bent een echte regelaar en krijgt er energie van om de hele dag in contact te staan met mensen. Je hebt een commerciële drive en weet jezelf neer te zetten als adviseur van jouw gesprekspartners.

  Daarnaast heb je een afgeronde HBO / WO opleiding en circa 3 tot 5 jaar werkervaring op het gebied van sales, recruitment of binnen Finance of Tax.

  Je bent hands-on, ambitieus en resultaatgericht.

  Binnen Michael Page krijg jij veel verantwoordelijkheid en goede kansen om door te groeien. Wij kijken naar jouw potentieel en spelen daarop in.

  Bij ons is work hard - play hard het devies. Daarbij hoort uiteraard een goed salaris, goede interne training en begeleiding en leuke team events.

  Celebrating the small successes!" Je komt te werken in een hecht team waarbij jij alle vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

  Wil jij impact maken op iemands leven? Werk doen dat ertoe doet en voldoening geeft? Wil jij toegevoegde waarde bieden? Dan is dit de job voor jou.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier