Anesthesiemedewerker Cardiochirurgie
Amphia Ziekenhuis
Breda, Netherlands
2 dagen geleden

JOUW uitdaging

Werken binnen Amphia betekent afwisseling, uitdaging en volop dynamiek. We hebben een compleet nieuwe OK, waar je naast de thoraxchirurgie te maken krijgt met o.

a. long, aorta-, lever-, en robotchirurgisch gerelateerde ingrepen of combinaties hiervan. Als (cardio) anesthesiemedewerker bereid je operaties, behandelingen en onderzoek t.

b.v. openhartoperaties grondig voor. Hierin assisteer je de anesthesioloog. Daarnaast begeleid je de operatiepatiënt en handel je conform de gemaakte afspraken.

Onze anesthesiologen geven je de vrijheid zelfstandig te werken (binnen afgesproken grenzen) tijdens en na een plaatselijke of algehele anesthesiebehandeling.

De anesthesiologen vertrouwen op jouw professionaliteit en ervaring, maar zijn er uiteraard direct bij wanneer dat nodig is.

Zo zorgen we met elkaar voor een veilig werkklimaat , aldus Coen, anesthesiemedewerker en sedatie praktijk specialist.

Krijg een indruk krijgen van onze nieuwe OK!

1.1K subscribers

SubscribeWord jij de nieuwe anesthesiemedewerker? AmphiaIf playback doesn't begin shortly, try restarting your device.Full screen is unavailable. Learn More

More videos

Your browser does not currently recognize any of the video formats available.

Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 video.

More videos on YouTube

Switch cameraShareInclude playlistAn error occurred while retrieving sharing information. Please try again later.0 : 000 : 000 : 00 / 1 : 05

JOUW werkomgeving

Wij zijn één van de zestien ziekenhuizen in Nederland die hartoperaties uitvoert. Binnen Amphia zijn er 4 operatiekamers speciaal ingericht voor hartchirurgie waar ongeveer 1200 hartoperaties per jaar verricht worden.

Dankzij de nauwe samenwerking met het specialisme Cardiologie in het Hartcentrum en de beheersing van de nieuwste technieken, waaronder ritmechirurgie en minimaal invasieve klepchirurgie, leveren we zorg van hoog niveau.

Je komt te werken in het leukste team van Brabant (al zeggen we het zelf)! Ons anesthesieteam inclusief leerlingen bestaat uit ongeveer 70 collega’s.

Het cardio-anesthesieteam waar je deel van uitmaakt bestaat uit 11 collega’s. Een team dat veel voor elkaar over heeft. Dat we een STZ-opleidingsziekenhuis zijn, heeft invloed op de sfeer op de OK.

Zo werk je samen met een leuk, jong en specialistisch team van artsen en artsen in opleiding, die je altijd nieuwe dingen willen leren.

We werken hier hard, maar dat doen we vooral samen. We vertrouwen elkaar. Samen staan we voor ons vak en onze professionaliteit.

Dit doen we, niet geheel onbelangrijk, met een stuk humor. Lees hier het hele verhaal van Bryan (cardio-anesthesiemedewerker) over het werken op onze OK.

Amphia als JOUW werkgever

Werken bij Amphia betekent werken in hét topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda! Wij bieden je :

 • Direct een vast contract;
 • Lidmaatschap bij NVAM (betaald door Amphia) waardoor je de mogelijkheid krijgt om deel te nemen aan symposia en congressen, maar ook staat ingeschreven in het kwaliteitsregister;
 • Een inschaling binnen FWG 55 (afhankelijk van opleiding en ervaring) met een salaris van maximaal € 4.111,- bruto per maand o.
 • b.v. 36 uur. Wanneer je in bezit bent van de cardio-thoracale chirurgieopleiding, krijg je 1 periodiek uitloop in de schaal;
 • 8,3% vakantietoeslag & 8,3% eindejaarsuitkering;
 • Amphia is CZO geaccrediteerd om de opleiding tot sedatie praktijk specialist (sedationist) aan te bieden;
 • Alle locaties van Amphia zijn zeer centraal gelegen en daarmee makkelijk te bereiken met zowel de auto, fiets als OV;
 • Omdat we gezondheid belangrijk vinden, bieden we mindfulness en bootcamp lessen aan die je samen met je team kunt volgen.
 • Wat bovendien leuk is om te weten : bij Amphia krijg je onder andere korting op extra producten zoals een sportabonnement, fiets of telefoon en je ontvangt collectiviteitskorting op je zorgverzekering.

  Je kan ook lid worden van onze personeelsvereniging die leuke reisjes en uitjes organiseert.

  Wie ben JIJ?

  Jouw hart ligt bij de cardiochirurgie. Je werkt graag met de nieuwste technieken, bent collegiaal en professioneel in je vak.

  Jij :

 • Hebt ervaring als cardio-anesthesiemedewerker óf bent bereid de opleiding te gaan volgen;
 • Bent in het bezit van een NVZ / CZO erkend diploma tot anesthesiemedewerker.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier