Administrateur
Page Personnel
Amersfoort, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk hetondersteunen en wegwerken van de financiële administratie binnendeze food organisatie.

De functie is allround en kennis van Movex / Infor M3 is gewenst. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een grotefoodproducent met meerdere vestigingen.

Zij zijn vooruitstrevend ener hangt een dynamische sfeer. Binnen het bedrijf krijg jij genoegkansen om jouw ervaring en kennis in de praktijk toe te passen.

Omschrijving Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor : Voeren van de crediteuren / debiteuren administratie Ondersteunen vande maand / jaarafsluitingen Meedenken en optimaliseren van deprocessen Ondersteunen van alle accounting werkzaamheden Profielvan kandidaat Ruime ervaring als financieel administrateur ofmedior administrateur Kennis van Movex of Infor M3 Per directbeschikbaar Aanbod Goed marktconform salaris Uitdagende opdrachtbij een mooie organisatie Een functie waar jij fulltime per directaan de slag kan

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier