Penningmeester
Noorderboog Zorggroep
Meppel, NL
5 dagen geleden

Penningmeester

Werkhorst (vergaderlocatie) - Meppel

uren flexibel in te delen

Stichting Jannes van Echten, de steunstichting van Noorderboog, zoekt een nieuw bestuurslid in de functie van penningmeester.

De Stichting zamelt middelen in voor voorzieningen in de locaties van Noorderboog die het verblijf van bewoners en gebruikers veraangenamen.

Het gaat vooral om zaken die niet uit het reguliere zorgbudget gefinancierd kunnen worden.

Waar kom je te werken?

De vergaderingen worden gehouden aan de Werkhorst 36 in Meppel.

Wat ga je precies doen?

Binnen het bestuur van de Stichting Jannes van Echten Zorggroep Noorderboog (JvE) ontstaat door het vertrek (statutair aftredend) van de penningmeester een vacature.

De werkzaamheden van Noorderboog zijn : bieden van professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor ouderen en iedereen met ouderenproblematiek.

Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Het werkterrein is Zuid West Drenthe en Noord Overijssel (zie https : / / www.noorderboog.nl / over-zorggroep-noorderboog / stichting-jannes-van-echten / ).

De financiële middelen die de stichting beheert worden in samenspraak met de organisatie besteed aan :

 • Bevorderen van de betrokkenheid van de bewoners en gebruikers bij de locaties van Zorggroep Noorderboog;
 • Mede organiseren van activiteiten voor bewoners en gebruikers in nauwe samenwerking met medewerkers en vrijwilligers;
 • Aanschaffen van materialen die voor de ontspanning en het woongenot van de bewoners belangrijk zijn en die niet uit het reguliere zorgbudget gefinancierd kunnen worden.
 • JvE beheert een vermogen van ca. € 1 mln. Uit de verkregen revenuen geven wij invulling aan onze doelstelling (zie ook onze website https : / / www.

  noorderboog.nl / over-zorggroep-noorderboog / stichting-jannes-van-echten / )

  De financiële administratie van JvE wordt verzorgd door Noorderboog. U bent binnen het bestuur het aanspreekpunt voor de administratie van Noorderboog.

  Het vermogen zit grotendeels in een beheerde portefeuille bij ING en een klein deel in een eigen effecten portefeuille. U onderhoudt de contacten met de ING.

  Wat vragen we van je?

 • Je hebt financiële kennis;
 • Je hebt het vermogen om op een prettige wijze binnen een collegiaal bestuur te kunnen samenwerken.
 • Wat bieden we je?

  Het betreft een functie als vrijwilliger zonder vergoeding. We bieden jou een prettige samenwerking in een bestuur dat bestaat uit vier personen.

  Dit zijn Thijs Bouwknegt (bestuurslid), Jan Gelderloos (secretaris), Henk Gielen (voorzitter) en Willem Rumph (penningmeester).

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier