Accountmanager Bouw M/V
Flexibility
Veenendaal
37 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een communicatief sterke en commerciële

Accountmanager Bouw M / V

De Bouwwereld is helemaal jouw ding!

Jij brengt de bouwprofessionals en opdrachtgevers bij elkaar.

Wat doe je als consultant :

Jij bent het aanspreekpunt voor professionals en je maakt verbindingen. Dat doe je door gesprekken te voeren met verschillende partijen op verschillende niveaus.

Jij begrijpt als geen ander waar jouw opdrachtgever behoefte aan heeft en je weet waar je op moet letten bij de professionals.

Je geeft uitvoerig uitleg aan de professionals over de functie en beantwoord hun vragen hieromtrent. Je enthousiasmeert de professionals op de juiste manier en jullie gaan sparren over de mogelijkheden.

Op die manier breng jij de match tot stand en maakt er een succes van!

Wat vragen wij

Je bent nieuwsgierig, leergierig en wil graag weten hoe het werkt. Je durft te vragen en schroomt niet om potentiële nieuwe klanten te gaan bellen.

Je bent betrokken, sociaal en commercieel. Je bent een coach en ziet de uitdagingen liggen. Eén van je grote talenten is je oplossingsvermogen en het ontdekken wat jouw professionals in huis hebben.

Je bent vooruitstrevend en een winnaar. Je wilt nog groeien en je bent ambitieus. Je hebt de nodige ervaring in het leven maar ook in het werk wat jou tot een mooie en gedreven gesprekpartner maakt.

Je bent woonachtig in of in de omgeving Veenendaal.

Wat bieden wij

Een jong avontuurlijk en dynamisch bedrijf met korte lijnen waar de mensen binnen de techniek centraal staan, waar je veel kennis op kan doen en trainingen kan volgen zodat jij je kan blijven ontwikkelen.

Niet alleen een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden maar tevens bieden wij jou een leuke werksfeer en talentvolle, gedreven collega's.

Misschien ben je toe aan een nieuwe uitdaging of je denkt dat deze functie voor jou een mooie logische tweede stap is?

Reageer dan per mail naar Flexibility Harderwijk en stuur jouw cv met motivatie naar harderwijk flexibility.nl

Voor meer info kun je ook bellen met Amarens Rijkmans 06-51221701 of Trude van Esveld via 06-57729532 of 0341-701442.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier