Projectleider
Farrow +Dutch
Haaren, North Brabant, Netherlands
5 dagen geleden

Projectleider Groen

Wil jij de verantwoordelijkheid dragen voor het succesvol realiseren van multidisciplinaire projecten van opdrachtbevestiging tot oplevering?

Waarbij kwaliteit en een tevreden klant voorop staat? Dan is deze functie bij Dolmans Landscaping Services Brabant echt wat voor jou!

Dolmans Landscaping Services Brabant, onderdeel van de Landscaping Group, is een full service partner met aandacht voor groen én elkaar.

Wij zijn gedreven om elke dag beter te worden voor de wereld om ons heen. En dat zie je elke dag terug bij onze bijna 900 medewerkers.

We creëren positieve en duurzame oplossingen op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van groene en civieltechnische projecten.

Dit doen wij voor zowel bedrijven, projectontwikkelaars, overheden, instellingen, sportclubs als particulieren. Wij bundelen onze specialisten met een passie voor groen en kunnen zo elke vraag beantwoorden in Nederland en België.

We zijn één Dolmans familie, maar door lokaal ondernemerschap staan wij beter in contact. Elke vestiging en bedrijfsonderdeel voelt als een compact bedrijf waar iedereen elkaar en haar klanten grondig kent.

Zo ziet de functie eruit :

Als projectleider weet jij als geen ander een goede verbinding te maken tussen de mensen binnen én buiten. Jouw organisatorische skills zet je dan ook in om allereerst de planning en de samenstelling van de teams op orde krijgen.

Na het verdelen van de taken over deze teams bestaande uit voormannen en hoveniers stuur je de teams aan. Dit doe je door bijvoorbeeld werkinstructies te geven zodat iedereen weet waar ze moeten zijn en wat ze moeten doen.

Daarnaast bewaak je de voortgang. Hierbij is het belangrijk dat je tijdig de risico’s en eventuele kansen als meerwerk weet te signaleren.

Buiten het team, houd je je ook bezig met het klant- en relatiebeheer. Denk aan klanten als de overheid, B2B (civiele / vastgoed partijen) en andere (bestaande) relaties.

Kortom : een diverse functie dus waarbij jij bouwt aan een harmonieus team en samenwerkt op ieder niveau.

Waarom dit jouw nieuwe baan wordt?

 • Omdat je gaat aan de slag met gave projecten met een diversiteit aan klantengroepen. Denk bijvoorbeeld aan buitenruimten van de Hightech Campus, Prologic, Rhenus A58 en verschillende woonomgevingen.
 • Je krijgt veel verantwoordelijkheid én de ruimte om actief mee te denken.
 • Er zijn voldoende ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden om nóg beter te worden in je vak.
 • Het betreft een functie van 40 uur per week, met de mogelijkheid om een dag in de week thuis te werken.
 • Elke maand ontvang je een mooi brutosalaris van mimimaal € 3.500, - en maximaal € 4.500, - (o.b.v. 38,5 uur en afhankelijk van je niveau en ervaring).
 • Je kunt genieten van 25 vakantiedagen én je bouwt 10 adv-dagen op per jaar.
 • Je krijgt een auto en laptop van de zaak.
 • En je krijgt nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden die je we graag toelichten tijdens een persoonlijke kennismaking.
 • Iedere dag werken we aan onze eigen bedrijfscultuur, waarin binnen alle lagen van de organisatie verbinding, groei, passie en plezier centraal staan.

  Daarom is Dolmans Landscaping Group vorig jaar gestart om de certificering Great Place To Work te verkrijgen. We zijn gedreven om elke dag beter te worden.

  Dit doen we voor en vooral met al onze collega’s. En dit gaat veel verder dan alleen de vrijdagmiddag borrel, gezamenlijke introductiedag of de Dikke Duim Week.

  We bieden mooie in- en externe ontwikkeltrajecten en masterclasses aan, zodat jij je bij ons optimaal kunt ontwikkelen. We betrekken je graag bij beslissingen, bij de uitvoering van projecten en delen trots verhalen met elkaar.

  Wat neem je mee?

 • Een afgeronde mbo-niveau 4 of hbo-opleiding richting groentechniek (HAS, Hogeschool Van Hall Larenstein, of Helicon).
 • Minimaal drie tot vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent in het bezit van een VCA VOL-diploma of bent bereid dit te behalen.
 • Je hebt rijbewijs B en eventueel ook rijbewijs E op zak.
 • Je bent goed in het meenemen van anderen waardoor je een goede samenwerking voor elkaar krijgt.
 • Je beschikt over een goed inlevingsvermogen en bent oprecht geïnteresseerd in een ander.
 • Keuze gemaakt?

  En enthousiast geworden? Laat van je horen! Een eerste selectie en kennismaking wordt verzorgd door Liza Lembeck en Rob Hounjet van Farrow + Dutch.

  Vervolgens heb je een gesprek bij Dolmans Landscaping Services Brabant met Martijn Corstiaensen (regiomanager) en Laurens Hendriks (coördinator bedrijfsbureau).

  Een tweede gesprek zal zijn met Cathelijne Smit (HR) en Hank Wijnbergen. En uiteindelijk vindt er een arbeidsvoorwaardelijkgesprek plaats.

  Wil je meer info? Aarzel niet om contact op te nemen met onze collega Liza via 06-18609086 of liza farrow.nl . Spreken we je snel?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier