Verkeersmanager
KWS Infra BV
Vianen, NL
6 dagen geleden

VACATUREBESCHRIJVING

Pak jij onze complexe verkeerskundige vraagstukken op het gebied van infrastructuur aan?

Jouw baan als Verkeersmanager

Als verkeersmanager ben je een belangrijke spin in het web en combineer je het vakmanschap met je leiderschapskwaliteiten.

Vanuit je inhoudelijke kennis weet je de faseringsopgave te vertalen door een scherpe interpretatie van de uitvraag, een diepgaande analyse van het bestaande verkeersnetwerk en slimme faseringsoplossingen.

Voor jou is het vanzelfsprekend dat dit een integrale opgave is vanuit techniek, omgeving en proces. Daarnaast geeft je leiding aan een klein team van specialisten en onderaannemers bij UAV-GC tenders en projecten van middelgrote en grote integrale omvang (met een omzet van €50mio - €150mio).

Dit doe je bij KWS vice op ons hoofdkantoor in Vianen of op een specifieke tenderlocatie en altijd in volle samenwerking met de betrokken KWS vestiging(en).

Dit betreffen altijd infrastructurele tenders en projecten in Nederland voor de grotere opdrachtgevers (RWS, Provincie of Waterschap) en betreffen voornamelijk aanleg- en reconstructiewerken en groot asfaltonderhoudsprojecten.

Jouw werk bestaat uit het inhoudelijk tot stand brengen van de verkeersfasering. Specifiek gaat het om het meedenken en vervaardigen van faseringen, doorstromings- en verkeersmaatregelen i.

r.t. verkeersmanagement en minimalisatie van verkeershinder(beleving). Het is voor jou overduidelijk dat dit integraal en aantoonbaar uitgevoerd dient te worden en je hebt dan ook verstand van zaken rondom planning, incident management en veiligheid.

Daarbij behoort ook nadrukkelijk de interactie met de klant. Jij bent inhoudelijk verantwoordelijk voor de verkeersfasering en straalt dat ook uit.

Je rapporteert aan de ontwerp- en uitvoeringsmanager (afhankelijk van de projectfase).

Kerntaken voor de functie zijn : analyseren van de klantvraag, genereren van oplossingen voor verkeersfaseringen, onderhouden van contacten met onderaannemers van verkeersmaatregelen, voeren van inhoudelijk overleg met ontwerpers en uitvoerders.

Met als doel een winnende en maakbare faseringsoplossing. Door jouw inhoudelijke kennis en prettige overtuigingskracht te combineren en op het juiste moment in te zetten weet je precies hoe je bovengenoemde werkzaamheden gaat realiseren.

Jouw kwaliteiten als Verkeersmanager

Je hebt ruime (>

10 jaar) ervaring in verkeersmanagement. Je hebt de juiste inhoudelijke vakkennis, bent communicatief vaardig, proactief en een teamspeler. Je beschikt over :

 • Een afgeronde HBO- of WO-opleiding, bij voorkeur richting civiele techniek, verkeerskunde of transport en planning.
 • Kennis en ervaring met het werken in geïntegreerde contracten voor infraprojecten
 • Kennis van bouwmethodieken, verkeersmodellen en normen en regelgeving binnen het vakgebied.
 • Kennis, ervaring en affiniteit met tenders en werken in uitvoering is een vereiste.
 • Kennis en ervaring met BLVC-plannen is een pré.
 • Inhoudelijke kennis van infrastructuur en bij voorkeur op het vlak van nieuwbouw of reconstructie van wegen.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Wat bieden wij jou als Verkeersmanager

  Goede arbeidsvoorwaarden liggen aan de basis van jouw start binnen KWS Infra. Deze zijn in lijn met de CAO Bouw & Infra wat o.

  a. betekent dat je 40 vrije dagen hebt op basis van een fulltime dienstverband en een goed geregeld pensioen naast de beschikking over een leaseauto.

  Met het oog op jouw duurzame inzetbaarheid kennen wij gunstige personeelskortingen op je fitnessabonnement en een collectieve ziektekostenverzekering.

  Niet minder belangrijk is de waarde die wij hechten aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierin spelen persoonlijke begeleiding en ondernemerschap een centrale rol!

  Ons bedrijf

  Je treedt met deze functie in dienst bij het bedrijfsonderdeel KWS vice, het adviesbureau van KWS. We zijn landelijk actief en staan primair ten dienste van de regiobedrijven van KWS.

  Een jong, ambitieus bedrijf waar gemeenschappelijke doelen en verbinding centraal staan. Een kennisorganisatie die binnen KWS verantwoordelijk is voor alle tenders en projecten >

  €10mio multidisciplinair en >

  €20mio monodisciplinair. Dit in nauwe samenwerking met de betrokken KWS-vestiging. De vakgroep Verkeersmanagement is onderdeel van de afdeling Ontwerp & Advies.

  Door onze kennis van verkeersmanagement centraal bij KWS vice te bundelen, in te zetten op innovatie en duurzaamheid vergroten wij onze slagkracht in het verwerven en realiseren van middelgrote en grote projecten.

  Zo maken wij het verschil.

  Klaar voor een mooie loopbaan als Verkeersmanager? Druk op de sollicitatie button of neem contact op met onze corporate recruiter Amber Offermans, dan vertellen we je er graag meer over!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier