Buitendienst Service Monteur
LMH Engineering
Rotterdam , NL
5 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Buitendienst Service Monteur

Wat ga je doen?

Het is belangrijk dat je ruime ervaring hebt in de Industriële koudetechniek en dat je hierin ook actief bent geweest in het inbedrijfstellen en onderhouden van technologisch complexe installaties.

Er wordt daarnaast ook van je verwacht dat je het werk voorbereidt en de planning voor jouw rekening neemt waar eventueel ook kostencontroles moeten worden uitgevoerd.

Tot je dagelijkse taken gelden onder andere het wijzigen in tekeningen, leidinggeven aan monteurs, naleven van geldende normen en het budget in acht nemen.

Ten slotte wordt ervan je verwacht dat je statusrapporten uitwerkt en verbetervoorstellen doet richting het bedrijf maar ook de klanten.

Wat wordt jou geboden?

Jij krijgt een basissalaris van ongeveer €45K en daarnaast :

 • Uitstekende secundaire voorwaarden
 • Bonus regeling
 • Bestelbus van de zaak
 • Uitgebreide studiemogelijkheden
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • MBO Niveau 4
 • F-gassen diploma Categorie 1
 • Kennis van meet- en regeltechniek
 • Communicatief vaardig en klantgericht
 • Waar ga je werken?

  Je komt te werken in een specialistische bedrijf op het gebied van koudetechniek in de AGF, Voedsel- en Bloemenbranche. Het is een bedrijf waar een informele sfeer hangt maar waar de klant altijd hoog in het vaandel staat.

  Zij staan bekend om het leveren van totaaloplossingen en zijn dan ook zelf betrokken vanaf het ontwerp tot oplevering van de installaties.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via (010) 754 2727 of jules.

  haulussy lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €30000 - €45000 per jaar

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier