Tax Compliance Specialist VPB
Meijburg & Co
Rotterdam, NL
3 dagen geleden

Word jij enthousiast van vraagstukken met betrekking tot de Vennootschapsbelasting? Haal jij energie uit het opstellen van de (complexe) VPB- en IB-aangiftes en de aangifte-gerelateerde advisering die hieruit voortvloeit?

Ter versterking van onze VPB compliance praktijk zijn wij op zoek naar getalenteerde fiscale professionals die toe zijn aan de tweede of derde stap in hun carrière.

Je kunt aan de slag op ons kantoor in Amstelveen of Rotterdam, de keuze is aan jou.

Als Tax Compliance Specialist bij Meijburg & Co ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de aangiftes van (inter-)nationale cliënten binnen diverse marktgroepen en onderdelen van de VPB en IB.

Binnen onze compliance praktijk ben je ook verantwoordelijk voor het zelfstandig opstellen en voorbereiden van complexe aangiftes.

Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor cliënten én neem je actief deel aan klantmeetings. Afhankelijk van jouw ervaring begeleid je minder ervaren tax compliance specialisten, controleer je de aangiftes en kijk je bezwaarschriften na.

Tevens neem je actief deel aan het vaktechnisch overleg en vind je het belangrijk om jouw fiscale kennis up-to-date te houden.

Tijdens de start van jouw carrière bij Meijburg & Co word je gekoppeld aan een ervaren collega. Deze collega zorgt er onder andere voor dat je je snel thuis voelt binnen de afdeling, fungeert als je eerste aanspreekpunt en zal al je vragen beantwoorden.

Zo zorgen we er voor dat je vanaf het eerste moment onderdeel bent van het team.

De Meijburger’ is geen one size fits all, dat maakt ons uniek als adviesorganisatie Wat we wél allemaal gemeen hebben is, ondernemerschap, creativiteit en uiteraard passie voor de fiscaliteit.

Om jouw carrière te vervolgen als Tax Compliance Specialist bij Meijburg & Co, heb je een afgeronde opleiding HBO Fiscaal Recht en Economie, aangevuld met circa 3 tot 5 jaar relevante werkervaring binnen een VPB compliance praktijk.

Jij bent cijfermatig en analytisch sterk, werkt nauwkeurig en bent proactief en ondernemend. Uiteraard heb jij passie voor de fiscaliteit en in het bijzonder voor de VPB en IB.

Arbeidsvoorwaarden :

 • 27 vakantiedagen
 • Premievrij pensioen
 • Leaseauto
 • Deelname MLTC
 • Collectieve zorgverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier