Hulpkracht
Boels Rental
Nijkerk (HUB), Netherlands
3 dagen geleden

Dit is de rol

Hi, mijn naam is Francine en ik neem je graag mee door deze bijbaan als hulpkracht op onze vestiging Nijkerk. Ben jij geïnteresseerd in de techniek?

Wil jij iets bijverdienen op zaterdag in een leuke zelfstandige functie? En ben je ook nog eens communicatief en sta jij graag klanten te woord?

Dan is deze vacature waarschijnlijk geschikt voor jou!

Boels pitstop

Als hulpkracht ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten op het filiaal in Nijkerk. Nadat je samen met je collega’s het filiaal opgestart hebt heb je nog net voldoende tijd om een kop koffie te drinken voordat je de eerste klanten al te woord kunt staan.

De hele dag lopen er mensen binnen die om jouw advies vragen over de machines van Boels. Natuurlijk help jij zo goed mogelijk en zorg jij ervoor dat de verhuur van onze machines vlekkeloos verloopt, hiervoor maak jij prijsafspraken, maar ook de administratieve afhandeling hoort daarbij.

Bij terugkomst van de machine controleer jij als hulpkracht deze en verricht jij eventueel licht onderhoud indien dit nodig is.

Je zorgt ervoor dat de machine weer netjes en verzorgd terug gezet word en klaar is om aan de volgende klant verhuurd te worden.

Op de vestiging Nijkerk is geen dag hetzelfde waardoor de dagen voorbij vliegen en jij veel leert over onze machines. Natuurlijk ben je gedurende de dag, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor het netjes en overzichtelijk houden van de locatie, zodat de winkel een fijne uitstraling heeft voor onze klanten.

Het oranje team

Het team waarin je komt te werken in Nijkerk bestaat uit verschillende functies. Iedereen heeft zijn eigen kwaliteit zodat wij onze klant ze optimaal mogelijk kunnen bedienen.

Zo hebben wij op de filialen monteurs, terreinmedewerkers, planners en verkopers rond lopen. Over het algemeen geldt binnen ons team de work hard, play hard’ mentaliteit waarbij wij elkaar altijd helpen. Check hier ons verhaal.

Kom bij de Boels-familie

Zelfstandig werken en prioriteiten stellen : jij kan het en dus pas jij binnen onsoranje team. Om daarnaast ook als hulpkracht de beste te worden, heb je :

 • Communicatieve vaardigheden, je stapt makkelijk op mensen af en staat ze te woord;
 • Technische affiniteit, bijvoorbeeld door hobby’s of een opleiding die jij volgt;
 • Een enthousiaste instelling, sterker; jij neemt je collega’s hierin mee;
 • Al een beetje commerciële ervaring, zo niet? Dan leren wij je dat graag, zolang jij de goede drive hebt;
 • Kennis en ervaring met Word en Excel én je bent in bezit van rijbewijs B (pré).
 • Je krijgt een heleBoels

  Als je bij ons komt werken als hulpkracht, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels :

 • Een salaris dat past bij jou en de functie;
 • 25 verlofdagen per jaar;
 • Woon-werk regeling richting Nijkerk;
 • Flexibele werktijden;
 • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en Boels Benefit at work personeelskortingen.
 • Boelseye!

  Is deze vacature van hulpkracht in Nijkerk een schot in de roos? Upload nu jouw cv. Toch nog een vraag? Ik geef graag antwoord via WhatsApp op 0639 111 121 Hoor ik snel wat van je?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier