(Jr.) Vastgoed Administrateur
Walters People
Amsterdam, Noord Holland, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Verkocht! Jij bent de fulltime (Jr.) Vastgoed Administrateur die we zoeken! Je houdt net zoveel van stenen als een metselaar.

Je maakt alleen niet graag vuile handen. Toch ben je het cement voor onze huurders als het gaat om het debiteurenbeheer.

Jij zorgt er op tactvolle wijze voor dat onze huurders hun huur op tijd betalen. Jij bent namelijk onze nieuwe (Jr.) Vastgoed Administrateur.

Jij zorgt er niet alleen voor dat onze huurder op tijd betalen je krijgt ook nog eens alle ruimte om door te groeien binnen je rol.

Naast debiteurenbeheer ben je bezig met crediteurenbeheer, grootboek en tussenrekeningen en ondersteun je de Finance Manager bij de jaarrekeningen.

Bedrijfsomschrijving Voor mijn opdrachtgever in Amsterdam, een investeerder en ontwikkelaar, ben ik op zoek naar een (Jr.

Vastgoed Administrateur. Heb jij al jarenlange ervaring of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct! Omschrijving Wat ga je doen?

 • Debiteurenbeheer; Oplossen van disputen (knelpunten); Het versturen van herinneringen- en ingebrekestellingen; Actief contact houden met huurders en eventueel incassobureaus;
 • Opstellen van rapportages openstaande posten; Inkoopfacturen coderen en inboeken; Geaccordeerde facturen betaalbaar stellen;
 • Doorbelasting kosten voor huurders; Beantwoorden van in- en externe vragen betreffende crediteuren; Bankafschriften boeken;
 • Verzekeringszaken in behandeling nemen en monitoren. Heb je dit in de vingers? Dan mag je van ons doorgroeien en onze Finance Manager ondersteunen.

 • Profiel van kandidaat Dit diploma hangt er bij jou aan de muur MBO denk- en werkniveau; Ervaring in een soortgelijke functie;
 • Kennis van Exact Globe en ImageCaputure is een pre. En je hebt er nooit een officieel diploma voor gekregen, maar je staat erom bekend dat je niet alleen precies bent, maar ook heel gezellig en communicatief.

  Daarnaast zijn je collegas enthousiast over de frisse blik waarmee je naar dingen kijkt. Aanbod Wat krijg je van ons? Veel vrijheid, uitdagend werk met een omgeving waar je veel kan leren en de kans krijgt om echt te laten zien wat je kunt.

  Je krijgt 3 collegas die zich de hele dag bezighouden met Finance. De sfeer? Informeel maar ook ambitieus. En ja, dat kan prima samengaan.

  Dat merk je vanzelf als je bij ons aan de slag bent. En je salaris? Daar is ook helemaal niks mis mee. Reken op een bedrag van tussen de EUR 2800,- en EUR 3300,- bruto op basis van 40 uur ( opleiding en werkervaring).

  Daarnaast hebben we een goede pensioenregeling, verschillende doorgroeimogelijkheden en een prachtig grachtenpand midden in Amsterdam! Uiteraard zorgen wij voor een heerlijke lunch en een gezellige borrel! Interesse? Solliciteer dan direct!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier