Vrachtwagenchauffeur avond/nacht
IQ Select
Zeewolde, Flevoland
2 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wat doet het bedrijf :

Onze opdrachtgever is een groot transportbedrijf die gespecialiseerd is in het transport van food producten naar distributiecentra en groothandels.

Het bedrijf heeft een groot wagenpark met maar liefst 600 vrachtwagens en werkt vanuit verschillende vestigingen.

Wat ga je doen :

Je start dagelijks rond de klok van 17 : 00 uur en maak je gemiddeld 9 a 11 uur op een dag. Het gaat om volle- of deelvrachten op pallets door heel Nederland en gemiddeld heb je 2 tot 3 los adressen per dag.

Een werkweek loopt van maandag avond door tot zaterdag ochtend. Het betreft fysiek ligt werk, omdat je wagen op locatie wordt geladen.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het lossen, dit doe je met een elektrische pompwagen.

Interesse gekregen?

Ben jij vrachtwagenchauffeur en wilt in de avond / nacht werken? En in bezit van je CE rijbewijs? Reageer dan nu door jouw CV op te sturen naar amsterdam iqselect.

nl of neem telefonisch contact met ons op via : 020-2385555.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier