Begeleider Wonen Kind en Jeugd, Team Grassijsje
Lunet zorg
Eindhoven/Meerhoven
4 dagen geleden

Wij zoeken een nieuwe collega! Sta jij als begeleider stevig in je schoenen en heb je de kwaliteiten onze jongeren ECHT te ZIEN?

Haal jij als begeleider het beste uit jezelf en ben je in staat jongeren te laten groeien door ze in hun kracht te zetten?

Herken je jezelf als een warm persoon die kan werken binnen een huiselijke sfeer. Wil jij graag op een fijne werkplek werken in Meerhoven, samen met een leuke club collega’s?

Kun je werken op onregelmatige tijden en ben je flexibel inzetbaar?

Dan is dit de vacature voor jou!

In deze omgeving mag je komen werken In een rustige wijk in Meerhoven, vind je onze woning. Een fijne plek in een groene en veilige wijk.

Op loopafstand is het winkelcentrum van Meerhoven. Hierdoor hebben sommige jongeren de vrijheid om zich zelfstandig in de omgeving voort te bewegen.

Het zij om alleen- of met ons, een boodschap te doen, of een wandeling te maken.Op het Grassijsje wonen 10 jongeren. We bieden een huiselijke sfeer.

Veiligheid en een pedagogisch klimaat zijn daarbij belangrijk.

Vanuit de cliënt De jongeren die op het Grassijsje wonen variëren in leeftijd tussen de 13 en 21 jaar. Geplaatst vanuit het vrijwillig kader of vanuit een voogdij regeling.

Jongeren hebben een licht verstandelijke beperking en daarbij veelal gedragsproblemen. Autisme, ADHD, vooral hechtingsproblematiek en trauma’s zijn veel voorkomend.

Vanuit het team Als begeleider ondersteun je cliënten in de woonsituatie en vertaal je afspraken uit het persoonlijk plan in ondersteunende activiteiten.

Je hebt affectie met hetgeen de doelgroep op deze leeftijd bezig houdt. Ze zitten midden in hun ontwikkeling en het ontdekken van wie ze zelf zijn.

Met daarbij alles wat ze meegemaakt hebben en de daarbij horende trauma’s. Dit vraagt een flexibele en professionele houding en groot inlevingsvermogen.

Hiervoor is het noodzakelijk dat je de signalen die ze (onbewust) afgeven, herkent en deze in de juiste context plaatst maar daarbij ook een veilig en voorspelbaar leefklimaat neerzet.

We zijn een leuke club collega’s die iedere dag weer vol passie aan het werk gaan. We respecteren elkaar, luisteren naar elkaar en vinden humor erg belangrijk.

We vinden het belangrijk ieders kwaliteiten te benutten. Daarnaast ook het werken als één team met dezelfde waarden en normen die we omzetten in regels en grenzen richting de jongeren.

Dat we daarbij op één lijn zitten vinden we belangrijk. Binnen het Grassijsje wordt er gewerkt met het vergroten van het zelfsturend vermogen.

Je bent dus samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de woning, de uitvoer van de persoonlijke plannen en de dienstroosters.

Natuurlijk word je als collega, waar nodig, ondersteunt door een professioneel team van specialisten.

Wij werken Conform rooster. De werktijden zijn onregelmatig en bevatten diensten tussen ongeveer 7.00 en 22.30 uur. We zijn 24 / 7 open en werken daarom ook slaapdiensten.

Ook in de weekenden en op feestdagen wordt verwacht dat je werkt.

Wat bieden we jou

 • Een zelfstandige functie waar jouw inbreng echt wordt gewaardeerd.
 • Een team dat open staat voor collega’s die meedenken
 • Je komt te werken binnen een professionele omgeving met veel ruimte voor eigen ontwikkeling. Lunetzorg heeft een breed cursusaanbod en besteed veel aandacht aan doelgerichte scholing en deskundigheidsbevordering.
 • Wat we graag zien

 • Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding op minimaal kwalificatieniveau 3.
 • Je werkt in een team waardoor het belangrijk is dat je kunt samenwerken en afstemming kunt vinden met je collega’s.
 • Daarnaast kun je zelfstandig werken en individueel volgens plan methodisch werken.
 • Je hebt affiniteit met alle mate van beperkingen en kunt omgaan met bijkomende gedragsproblemen.
 • Je bent stressbestendig en kunt de rust bewaren op hectische momenten. Je bent energiek en gemotiveerd om samen met je team de zorg voor cliënten goed gestalte geven.
 • Je kunt flexibel schakelen tussen verschillende omgangsstijlen en benaderingen afgestemd op wat de individuele cliënt nodig heeft.
 • Kennis van stoornissen binnen het autistisch spectrum / ADHD / hechtingstoornis is gewenst.
 • Dienstverband Het betreft een jaarcontract met een dienstverband voor gemiddeld 25,2 uur per week, dit is 70%.

  Arbeidsvoorwaarden De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is conform FWG 3.0 ingedeeld in schaal 35 met een maximum salaris van €2675,-

  bruto per maand, exclusief onregelmatigheidstoeslag. Daarnaast krijg je in juni 8% vakantiegeld en in december een eindejaarsuitkering van 7,05%.

  Binnen Lunet zorg bestaat de mogelijkheid om gebruik te maken van het Lunet zorg Pluspakket, waarmee bepaalde persoonlijke arbeidsvoorwaarden op een fiscaal vriendelijke manier verruild kunnen worden.

  Over Lunet zorg

  Heb je nog vragen? Ben je enthousiast en heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Franka Mennings of Annewil van den Borne grassijsje lunetzorg.

  nl of telefonisch via 040-2351860.

  Solliciteer! Heeft deze vacature je interesse gewekt, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen je reactie graag uiterlijk 24 september 2019.

  Je kunt solliciteren via de solliciteren’ button op deze pagina.Alle nieuwe medewerkers dienen vóór indiensttreding bij Lunet zorg een Verklaring Omtrent het Gedrag voor hun functie bij Lunet zorg aan te vragen en te overhandigen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier