PHP Developer met DevOps ervaring
Parfumswinkel
EINDHOVEN
6 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Gaat jouw hart sneller kloppen van code maar houd je ook van afwisseling en korreltje hectiek? Dan ben jij wie we zoeken!

Functieomschrijving

Als Back-end Developer met DevOps ervaring ben jij de spil tussen development, quality assurance en operations. Je bent daarmee altijd bezig met techniek, want je ontwikkeld mee met het team, maar zorgt ook voor testing en deployment.

Daarnaast pak je soms ook wat development werk op, gewoon omdat dat leuk blijft! Je bent ook bezig om het uitrollen van nieuwe tools en updates makkelijker te maken via Kubernetes, dit is namelijk iets wat je van begin af aan gaat opzetten.

Ook houd je nauwlettend in de gaten hoe de systemen draaien, en ben je altijd even extra alert na een nieuwe release. Ook sta veel in contact met collega's van andere disciplines, zo praat je ze bij als er een nieuwe module live is gegaan, maar ga je ook van te voren het gesprek met ze aan om te komen tot het gewenste eindresultaat! Samen met jouw collega's zorg je telkens opnieuw voor verbetering van de applicaties! Eigenlijk is jouw werk nooit saai, want je zit letterlijk midden in het IT landschap! Dit is natuurlijk slechts een greep uit de dagelijkse werkzaamheden, maar natuurlijk gaan we daar dieper op in onder het genot van een kop koffie!

Het IT team

Het IT team bestaat momenteel uit 4 developers, waaronder meerdere ervaren backend developers, frontend developer, een teamlead en een productowner.

Wij vragen

Bij Parfumswinkel blijven we graag bij en zijn we dol op nieuwe technieken. Een greep uit de technieken die momenteel gebruikt worden zijn : Laravel, Docker, RabbitMQ, ElasticSearch, Node.

js, Vue.js. We gebruiken ook veel tools voor het monitoren en verbeteren van de applicaties, zoals New Relic en Blackfire.

Verder hebben we tal van (development)servers in gebruik, waarop we kunnen experimenteren! Even een nieuwe VM nodig om wat testen te draaien?

No problem! De hosting van de productieomgevingen is wel ondergebracht bij een externe partij, daar willen we ons niet te veel mee bezig houden.

De de applicatie onderhouden we wel in eigen beheer.

Jouw specificaties :

 • Je hebt een bachelor opleiding afgerond.
 • Je hebt een sterke motivatie om je verder te verdiepen in de wereld van software ontwikkeling.
 • Je bent stressbestendig en vind een beetje hectiek stiekem wel leuk.
 • Je gelooft in continu leren.
 • Je wilt graag werken met Laravel, PHP of Python.
 • Ervaring in Laravel en / of Magento is een pré.
 • Wij bieden

 • Een mooi salaris inclusief pensioenregeling.
 • Korting op alle spullen die we verkopen.
 • Een baan bij een van de snelstgroeiende bedrijven
 • Serieuze ruimte voor initiatieven, ideeën en creativiteit.
 • Doorgroeimogelijkheden
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier