Chauffeur belader
Teamflex
Tilburg
5 dagen geleden
source : Monsterboard

Ben jij een ervaren, professionele chauffeur met C rijbewijs? Hou jij van werken in de buitenlucht en durf jij mee te werken aan een schonere toekomst middels hergebruik en recycling?

Solliciteer direct! Als chauffeur belader ben je het visitekaartje van het bedrijf en ben je verantwoordelijk voor het tijdig inzamelen van afval volgens vastgestelde routes.

Je gaat dagelijks aan de slag in een van de regio's in Noord-Brabant waarbij je als chauffeur één of twee collega’s meeneemt op je route.

Kortom : verantwoordelijk, maar vooral erg leuk werk in de buitenlucht. Je bent een kundig chauffeur die het inzamelvoertuig met veel zorgvuldigheid veilig door de soms smalle straten weet te manoeuvreren.

Jouw doel is om het aangeboden afval tijdig en correct in te zamelen behaal je door onderstaande taken : Je ledigt de aangeboden rolcontainers alleen wanneer zij voldoen aan de eisen.

Je overlegt met de Teamleider / planner wanneer de container niet voldoet, om zo tot een passende oplossing te komen. Je bedient de kraakpersinstallatie en de weeginstallatie op de wagen.

Je vervoert of ledigt het opgehaalde materiaal op de daarvoor bestemde locaties. Je instrueert de belader en waakt over de werk-

en veiligheidsinstructies. Je bent verantwoordelijk voor het inzamelvoertuig en bespreekt mankementen met de Teamleider.

Rijbewijs C, een geldige code 95 en bestuurderskaart. Je bent in het bezit van een VCA certificaat of deze bereid te halen Twee vriendelijke contactpersonen die altijd voor je klaar staan Een kop koffie (of thee) bij bezoek Regelmatig contact Altijd een werkplek waar je je thuis voelt Een passende baan met ontwikkelingsmogelijkheden 8% vakantiegeld 24 vakantiedagen 1 FTE Opleidingsmogelijkheden Teamflex is geen traditioneel uitzendbureau, Teamflex is een moderne werkgever.

Dit houdt in dat je bij Teamflex een volwaardige arbeidsovereenkomst ontvangt met garantie-uren. Hiernaast kun je via Teamflex volop werken aan jouw ambities aanvullende opleidingen, cursussen en nascholing.

Ook bieden wij een zeer compleet pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een passend kledingpakket. Werken bij Teamflex is in de regel kiezen voor een loopbaan in plaats van een tijdelijke baan.

Uiteraard kun je via Teamflex ook tijdelijk aan de gang en / of bij de juiste klik in dienst treden bij een van onze opdrachtgevers.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier