Software Projectengineer
continu
Heerlen, NL
3 dagen geleden

Software Projectengineer

Als Project Manager Software ben je actief betrokken bij de diverse projectteams binnen de organisatie. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor jouw teamgenoten voor alle software gerelateerde zaken.

Je bent verantwoordelijk voor het succesvol omzetten van diverse softwarecomponenten in machines.

De softwarecomponenten krijgen een steeds belangrijkere functie in machines en bestaan gedeeltelijk uit PLC aansturing, dataopslag en traceability componenten.

Als projectmanager zorg je er voor dat software binnen gestelde deadlines en budgetten ontwikkeld, geïmplementeerd en getest wordt.

Hierbij ga je zo veel mogelijk uit van de standaard software bouwstenen.

Je werkt samen met een multidisciplinair team van mechanische, elektrotechnische en software engineers. Als projectmanager bespreek jij concepten met de klant.

Na goedkeuring begeleid jij het gehele fysieke proces. Het project vink jij af als de machine bij de klant in productie is en alle bugs opgelost zijn.

 • Een afgeronde HBO opleiding met een sterk ICT component
 • Minimaal 2 jaar ervaring met het opzetten van software architecturen bij ICT projecten
 • Je bent in staat om op architect niveau over software na te denken
 • Uitstekende communicatie vaardigen in het Engels; Duits vormt voor jou geen taalbarrière
 • Ervaring met Siemens PLC besturingen is een pre
 • Het betreft een uitdagende, afwisselende baan voor de lange termijn met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Hierbij komt een marktconform salaris met groeiperspectief.

  Voor meer informatie m.b.t. bovenstaande voorwaarden ben ik bereikbaar via 06-15275667.

  Onze opdrachtgever is met recht specialist te noemen in fabricage-, automatiserings- en inspectiesystemen. Hierbij levert men wereldwijd diensten en oplossingen binnen de technische markt in o.

  a. Ierland, Duitsland en Azië. De organisatie heeft zich ontwikkeld tot een 'state-of-the-art' industriële dienstverlener op het gebied van automatisering en visuele inspectiesystemen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier