Timmerman
Faber Personeelsdiensten
Beilen, Nederland
6 dagen geleden

Wat jij gaat doen

Ben jij de timmerman die op zoek is naar afwisselende baan? Wil jij graag werken bij een bedrijf die werkt met kleine teams en waar vakmanschap hoog in het vaandel staat?

Dan hebben wij de ideale baan voor jou!

Wij zijn op zoek naar een timmerman die zich gaat bezig houden met diverse projecten de provincie Drenthe. De projecten lopen sterk uiteen.

Zo sta je de ene keer op een nieuwbouwproject waarbij complete huizen worden opgeleverd en de andere keer ben je bezig om een particuliere woning te renoveren of met het plaatsen van een dakkapel.

Heb jij een specifieke voorkeur voor het type werk wat je graag wilt doen? Laat het ons weten en wij zorgen er samen met onze opdrachtgever voor dat jij op de leukste projecten komt te staan!

Het bedrijf werkt met kleine teams, maar het kan ook voorkomen dat je alleen komt te staan. Mocht je vragen hebben tijdens je werkzaamheden dan kan je altijd terecht bij je leidinggevende.

Onze opdrachtgever hecht veel waarde aan duidelijke communicatie en korte lijntjes.

Ben jij de kandidaat

Gezien de werkzaamheden is het belangrijk dat jij als timmerman al wat ervaring hebt opgedaan binnen het vak. Je kunt aan de hand van tekeningen en op aanwijzingen van een vakman de stel- en timmerwerkzaamheden uitvoeren.

Je kan op verschillende werkzaamheden neergezet worden, zowel op ruw- als afbouw.

Om op de diverse projecten te kunnen komen is het hebben van een rijbewijs belangrijk. Ook is het handig als je in het bezit bent van een VCA certificaat.

Mocht je deze nog niet in het bezit hebben dan kan je deze via ons behalen.

Wat wij bieden

Afhankelijk van jouw ervaring en kwaliteiten als timmerman bieden wij jou een bruto salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- per maand.

Naast dit salaris bouw je ook vakantie- en ATV dagen en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het TijdSpaarFonds. Graag kijken wij wat voor jou het beste is in een persoonlijk gesprek.

Je begint bij ons met een flexibel contract. Als jij ons weet te overtuigen dat jij een echte topper bent en jij bent ook tevreden met ons, dan willen wij graag met jou de mogelijkheden van een vast contract bespreken.

Naast dit vaste contract bieden bieden wij jou de mogelijkheid voor het volgen van trainingen. Hierbij kun je denken aan een VCA-, stukadoors-, kit-, houtrot-, hang- en sluitwerkcursus, of ieder andere training waarop jij je nog graag zou willen ontwikkelen.

Een kleine greep uit onze overige voorwaarden :

 • Ieder jaar een gezellige zomer- en kerstborrel
 • Hulp bij het aanvragen van een hypotheek d.m.v. een perspectiefverklaring
 • Spaarpuntenprogramma waarmee je automatisch spaart voor leuke cadeaus.
 • Meer weten?

  Ben jij enthousiast geworden over deze timmerman vacature? Dan komen wij graag met je in contact. Je kan bellen of appen naar :

  Mark Huizinga op 06 575 402 00. Je kan natuurlijk ook een mailtje sturen naar m.huizinga faberpersoneel.nl. Graag zien wij jouw berichtje tegemoet!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier