Hardware Engineer
Voort
Breda, NL
19 uur geleden
source : InGoedeBanen.nl

Bedrijfsomschrijving

Jijgaat aan de slag bij een specialist in het meedenken opelektrotechnisch gebied in de industriële omgeving op soft- enhardware engineering.

De medewerkers staan bij dit bedrijfcentraal, het bedrijf biedt haar medewerkers alle mogelijkheden omzich optimaal te ontplooien.

Functieomschrijving

Als Hardware Engineer binnen de industriëleautomatisering ontwerp en teken je elektrische- enbesturingsinstallaties ten behoeve van industriële installatiesvoor onze klanten.

Samen met de collega's van de afdelingsoftware engineering, ontwerp jij complete hardware concepten voordiverse industriële automatiseringsprojecten.

Aan de hand vantechnische specificaties ontwerp je verschillendebesturingsschema's en beheer je de standaard hardwareconcepten.

Functie-eisen

Ben jij inhet bezit van een MBO+ of een HBO diploma Elektrotechniek,Besturingstechniek, Industriële Automatisering of eenvergelijkbare opleiding?

Heb jij het in je om zelfstandig tewerken, maar heb je ook het vermogen om samen te werken? Neem jijje verantwoordelijkheid, ben je creatief en altijdoplossingsgericht?

Ben jij van het aanpakken en heb jij ervaringmet EPLAN en AutoCAD? Heb jij daarbij ervaring in een vergelijkbarefunctie en kennis van industriële hardware en installaties?

Dan benjij dé Hardware Engineer waar wij naar op zoek zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Voordeze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij onscentraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wijsamen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jijpast. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Ensamen werken we aan jouw ontwikkeling.

Zodat je blijft groeien optechnisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onzeopdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komenen leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaarbij de Voort Academy om aan je ontwikkeling tewerken
 • een opleidingsbudget van €1250,- perjaar zodat je blijft groeien
 • secundairearbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • 25vakantiedagen (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao vande opdrachtgever)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier