helpende zorg en welzijn (2)
Wie Zorgt!
Zwolle, NL
1 dag geleden
source : Uitzendbureau.nl

Wat ga je doen :

Je ondersteunt de cliënt bij huishoudelijke taken, maar ook bij de ADL handelingen.

Het uitgangspunt bij al je werkzaamheden is dat jouw cliënten zoveel mogelijk taken zelf blijven uitvoeren. Jij stimuleert hen daarin.

Je hebt via Wie Zorgt! de mogelijkheid om je (via een app) zelf in te plannen op openstaande diensten. wil je liever op 1 locatie werken, dan is dat ook bespreekbaar.

We hebben vacatures openstaan voor 20-24 uur per week.

Wat vragen wij :

je hebt een diploma helpende, verzorgende c of gelijkwaardig

je hebt een certificaat medicatie aanreiken of bent bereid deze te halen. ( ook wij bieden deze training aan, de eerstvolgende staat al op 7 mei aanstaande gepland).

je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden

Werken voor Wie Zorgt!

Wie Zorgt! is een betrokken werkgever. Voor ons ben jij niet zomaar een werknemer, jij bent degene die onze missie uitdraagt.

Jij bent de mens in het mensenwerk. Als jij bij ons komt werken gaan wij samen met jou kijken hoe we jouw droombaan kunnen vinden.

Wij gaan graag dat stukje verder voor jou, bijvoorbeeld door (bij)scholing te bieden.

Geen mooie praatjes, maar oprechte aandacht, dat is wat wij bieden. Wie Zorgt! is degelijk, georganiseerd en rotsvast. Wij zetten in op kwaliteit, expertise en empathie.

Ben jij ook bereid om dat stapje extra te zetten? Zet jij de mens centraal? Dan hoor jij bij ons!

Wat bieden wij :

de cao VVT is van toepassing. Je wordt daarbij ingeschaald in FWG 25. De trede is afhankelijk van je ervaring in de ouderenzorg.

persoonlijke aandacht voor jouw ontwikkeling

Een vaste werkplek voor langere tijd.

een werkplek die aansluit bij jouw ambities

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier