Verpleegkundig Specialist Geriatrische revalidatie
BrabantZorg
Oss , Regio Oss
23 uur geleden

Hier ga je werken

Geriatrische revalidatie-afdeling De Stroming bevindt zich in locatie De Wellen in Oss. Binnen dit gebouw zijn alle disciplines voor hoogwaardige revalidatiezorg vertegenwoordigd.

De verpleegkundig specialist werkt er nauw samen met de specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen en behandelaren zoals fysiotherapeuten, psychologen en ergotherapeuten.

En natuurlijk met de verzorgenden, verpleegkundigen en de kwaliteitsverpleegkundige op de afdeling. Samen zorgen zij ervoor dat geriatrische revalidanten een gedegen behandelplan doorlopen.

Om daarna zo goed mogelijk hun leven te kunnen voortzetten.

Op revalidatieafdeling De Stroming verblijven cliënten met een orthopedische hulpvraag of voor neurorevalidatie. Ook cliënten met hartfalen, na een opname in verband met COVID-19 of voor longrevalidatie, revalideren bij ons.

Je precieze werkveld bepalen we samen met jou aan de hand van je specialisatie en interesses.

Dit ga je doen

Jij wordt regiebehandelaar van een groep revalidanten en stelt in samenspraak met de cliënt en zijn naasten een multidisciplinair behandelplan op.

Elke week wordt dit behandelplan besproken in een MDO : zijn we op de goede weg? Hoe gaat het met de gezondheid en met de revalidatie?

Je bent het eerste aanspreekpunt wanneer er problemen zijn met de gezondheid. Je verricht dan onderzoek, stelt vast wat er aan de hand is en legt een behandelvoorstel voor aan de cliënt.

Want je beslist altijd samen met de cliënt (of naasten). Indien nodig houd je ruggespraak met een specialist ouderengeneeskunde of basisarts.

Ons motto is : 'Als je je er veel mee bezighoudt : bespreek het!', want samen kom je er altijd uit.

Verder zorg je voor het ontwikkelen van een goed revalidatieklimaat, dat we continu evalueren en blijven verbeteren. Een paar keer per week voer je familiegesprekken samen met de cliëntcontactpersoon van de zorg.

Goede communicatie is van groot belang, zeker als er iets niet volgens plan gaat. Je ziet het als een uitdaging om ook in moeilijke situaties tot een oplossing te komen.

Wanneer dit lukt geeft je dit veel voldoening. Dit voel je ook wanneer cliënten na afloop van de revalidatie afscheid nemen.

Want hoe het resultaat van de revalidatie ook is : jij hebt er met het hele multidisciplinaire team alles uit gehaald!

Dit ben jij

Jij hebt het diploma Master Advanced Nursing Practice en bent BIG- en AGZ- geregistreerd. Ook heb je bij voorkeur ervaring met geriatrische revalidatiezorg (GRZ). Daarnaast :

 • Houd je van werken in een multidisciplinair teamverband en ben je besluitvaardig en zelfstandig;
 • Ben je een gedreven professional, met een oprechte interesse in je cliënten, hun naasten en je collega’s;
 • Beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Zowel schriftelijk als op het gebied van gespreksvaardigheid;
 • Heb je kennis op het gebied van relevante wet- en regelgeving en medisch / ethische vraagstukken en houd je dit actueel.
 • Dit bieden wij

  Je krijgt een vaste aanstelling en een salaris in FWG 60 van minimaal € 3.292,- en maximaal € 4.886,- bruto per maand, bij 36 uur. Daarnaast krijg je :

 • De kans om jezelf te ontwikkelen in je vakgebied;
 • Een goede pensioenregeling, vakantiegeld 8%, collectieve verzekeringen en een eindejaarsuitkering van 8,3% (een volledige 13de maand);
 • Korting op het leasen van een auto o.b.v. Private Lease, meerkeuze in arbeidsvoorwaarden, zoals een laptop- en fietsregeling en korting op sporten.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

  Over BrabantZorg

  Elke dag zo fijn mogelijk. Dat is wat ons drijft bij BrabantZorg. We ondersteunen cliënten bij het verbeteren of zo veel mogelijk behouden van hun eigen leven.

  Dat doen we samen met de mensen zelf en hun naasten. We kijken wat iemand nog zelf kan en voegen daar onze deskundigheid en aandacht aan toe.

  Bij BrabantZorg bieden we elke dag vanuit 34 locaties ondersteuning, welzijn, zorg en wonen op maat aan zo’n 6.000 cliënten in de regio Oss, Uden, Meierijstad en Den Bosch.

  Samen met collega’s en vrijwilligers ga jij hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier