Jeugdconsulent
Langhenkel-Talenter
Utrecht, Utrecht
1 minuut geleden
source : nationale vacaturebank

Jeugdconsulent vacatures. Jeugdconsulent, Consulent Jeugd, Jeugdprofessional, Gezinsprofessional, Gezinshulpverlener en meer bij Langhenkel-Talenter.

Als jeugdconsulent ben je van onschatbare waarde voor de jeugd & gezinnen in Nederland. Met jouw inzet zorg jij ervoor dat de jeugd het juiste steuntje in de rug krijgt en dat het Nederland van morgen zich positief blijft ontwikkelen.

Jij hebt de regie over wat er speelt binnen de jeugd en het gezin. Je voert gesprekken over de opvoeding en daarbij horende problematieken, zoekt naar oplossingen en ondersteunt het gezin waar nodig.

Zij hebben jou hard nodig en wij dus ook!

Ben jij zo’n jeugdconsulent die verder denkt dan de gebaande paden? Ben jij zo’n jeugdconsulent die jeugd en gezin op de eerste plaats zet?

Dan ben jij dé jeugdconsulent die wij zoeken! Langhenkel-Talenter zoekt voor de regio Utrecht naar een jeugdconsulent voor minimaal 32 uur per week.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier