Magazijnmedewerker
Tempo-Team
Amsterdam, NL
6 uur geleden
source : Joof.nl

Ben jij die flexibelemagazijnmedewerker die het geen probleem vindt om van Alkmaar naarAmsterdam en Hoorn te crossen? Per dag ga jij aan de slag inverschillende magazijnen.

Bereid je maar voor op allerlei nieuweervaringen!

Wat ga jedoen?

Als magazijnmedewerker ga jijverschillende taken oppakken, een gevarieerde baan dus! Vervelenhoef je je dan ook geen moment.

De ene dag ben je lekker aan hetwerk in Alkmaar en de volgende dag ben je alles aan het regelen inhet magazijn van Deen.

Om vervolgens in de nacht nog even eendienst te draaien in Amsterdam bij PostNL. Jij steekt je handen uitje mouwen! Samen met je collega’s ben je aan het knallen om allesweer op tijd voor elkaar gebokst te hebben.

Sjouwen? Daar draai jijje hand niet voor om. Zeg dat abonnement bij de sportschool maar op;) Je gaat aan de gang voor mooie bedrijven als PostNL, Deen enSolar.

Lekker voor op je CV! Laat jij je van je beste kant zien,dan groei je makkelijk door naar nieuwe functies!

Wat krijg je van ons alsmagazijnmedewerker?

Naast veel ervaringin verschillende magazijnen krijg je :

 • Een salaristussen €10,42 en €11,96. Wisselend per bedrijf.
 • Opleidingsmogelijkheden, denk aan een reach- en heftruckcertificaat
 • Ploegentoeslag
 • Een fulltime (ofparttime) baan voor langere tijd
 • Doorgroeimogelijkheden.
 • Wie ben jij?

  Naast datjij flexibel bent in je tijden vinden wij het belangrijk datje :

 • Fysiek werk (tillen) geen probleem vindt (rond de20 kilo).
 • Beschikt over eigen vervoer
 • Je deNederlandse of Engelse taal beheerst
 • Jouw werkomgeving

  Vaneen groot naar een klein magazijn, overal is het een klein feestjemet de gezellige, warme sfeer en de radio aan. Doordat jij alsmagazijnmedewerker in verschillende magazijnen aan de slag kuntgaan heb je alle verschillende technieken en werkzaamheden zo onderde knie.

  Liever bij een van deze bedrijvenwerken, of alleen bij twee van de drie? Geen probleem! Neem contactop voor de mogelijkheden.

  Kun jij niet wachten?Klik dan op de button SOLLICITEER en dan nemen wij binnen 2werkdagen contact met je op. Toch nog vragen?

  Bbel dan : 088 126 9935 of mail naar : noordwest.recruitment tempo-team.nl. Vergeet niette vermelden dat het gaat om de combi functie alsmagazijnmedewerker.

  Wij kijken er naar uit om jou te leren kennen.Tot snel!

  Uiteraard staat deze vacature open vooriedereen die zich hierin herkent.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier