Kwaliteitsmanager Verspillingsfabriek
Hutten
Veghel, NL
6 dagen geleden

Welkom bij de Verspillingsfabriek! Sinds 2015 maken wij smaakvolle soepen, sauzen en stoofgerechten van verse ingrediënten die overblijven bij verwerkers, boeren en telers.

Wij willen zoveel mogelijk groenten redden om er smaakvolle producten van te maken. Daarnaast richten wij ons steeds op nieuwe productcategorieën zoals spreads en broodsalades.

Het werk is nooit klaar!

Om bovenstaande ambitie te kunnen waarmaken zijn wij op zoek naar een stevige kwaliteitsmanager : jou dus! Als kwaliteitsmanager bij de Verspillingsfabriek kom je terecht in een vaktechnisch ontzettend uitdagende functie.

Niet alleen omdat je gaat werken in een omgeving met een missie, maar ook omdat we ambitieus zijn, en steeds nieuwe kansen zien voor de Verspillingsfabriek, ook als productielocatie voor Hutten.

Jij bent als kwaliteitsmanager verantwoordelijk voor het opstellen, implementeren en bewaken van het complete kwaliteitsmanagementsysteem bij De Verspillingsfabriek.

Hierbij kun je denken aan het lopen van kwaliteitsrondes, interne audits, begeleiden van externe audits voor certificeringen, kalibratie van apparatuur en contacten met laboratoria over de resultaten.

Dit ga je doen :

  • Je werkt dagelijks samen met en geeft leiding aan één kwaliteitsmedewerker, maar je wordt onderdeel van team KAMM van Hutten dat bestaat uit een manager KAMM, 3 kwaliteitsmanagers, allemaal verantwoordelijk voor hun eigen specialisatie en één samenwerker;
  • Jij hebt een adviserende en ondersteunende richting de werkvloer en wordt dagelijks betrokken bij vraagstukken.
  • Doordat wij als organisatie culinair vernieuwend blijven, krijg jij iedere dag te maken met nieuwe ontwikkelingen en bijbehorende uitdagingen.
  • We onderzoeken steeds nieuwe productgroepen en categorieën, daar word je meteen bij betrokken.

  • Ook verduurzaming is een element dat bij De Verspillingsfabriek een grote rol speelt.
  • Je stuurt het HACCP team in de Verspillingsfabriek aan, en werkt veel samen met de afdeling productontwikkeling.
  • Dit ben je :

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding richting Voedingsmiddelentechnologie of aanverwante opleiding. Daarnaast heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent bekend met
  • FSSC 22000 en ISO 9001. Als je daarnaast ook nog kennis hebt van SKAL en
  • bekend bent met certificeringen zoals BLK en MVO prestatieladder dan is het plaatje compleet!
  • Je hebt uiteraard kennis van wet- en regelgeving omtrent levensmiddelen en HACCP, en
  • daarnaast zijn Arbo en MVO geen vreemde begrippen voor jou;
  • Je bent inhoudelijk expert en daadkrachtig in je aanpak, zowel binnen De Verspillingsfabriek als bij externe contacten.
  • Je zorgt voor duidelijkheid, overzicht en inzicht.

  • Je krijgt leiding van de manager KAMM en werkt samen met je team dat uit 3 collega’s bestaat. Daarnaast werk je nauw samen met het productieteam van de Verspillingsfabriek.
  • Dit krijg je van ons :

  • Een veelzijdige en uitdagende baan binnen een organisatie die sterk in ontwikkeling is
  • Je hebt de mogelijkheid om jouw stempel te drukken op ons kwaliteitsbeleid
  • Een passend en marktconform salaris aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Je wordt onderdeel van onze Hutten Community, met gezamenlijk voordeel, Samen
  • Geven’ en Samen Delen’. Daarnaast heb je via onze Hutten Academy de mogelijkheid
  • om jezelf te ontwikkelen op het gebied van commercieel denken, gastvrijheid, leiderschap
  • en Hutten;
  • Je komt te werken bij een dynamische organisatie met een sterke bedrijfscultuur en een stevige culinaire identiteit waarbij vers, ambachtelijk en duurzaam onze kernwaarden zijn.
  • Over jouw toekomstige werkplek

    De Verspillingsfabriek maakt smaakvolle soepen, sauzen en stoofgerechten van verse ingrediënten die overblijven bij versnijders, boeren en telers.

    Een lading beschadigde courgettes, te kleine uien, bobbelige pompoenen, snijresten van bloemkool en broccoli, paprika’s met vlekken de fabriek weet er wel raad mee! We maken er producten vol goeds mee : meer verse groenten, geen onnatuurlijke E-nummers en heel veel kruiden.

    Een aanzienlijk deel van het team heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar een etiketje? Die plakken ze liever niet. Ze denken in mogelijkheden, want talent verspillen is ook zonde.

    deze vacature melden
    checkmark

    Thank you for reporting this job!

    Your feedback will help us improve the quality of our services.

    Solliciteren
    Mijn E-mail
    Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
    Doorgaan
    Aanvraagformulier