Leidinggevende zorgteam
Pleyade
Arnhem, NL
3 dagen geleden
 • Jij haalt voldoening uit het werken met ouderen en vindt het vanzelfsprekend dat zij zelf bepalen hoe ze willen leven. Samen met je team draag je bij aan een fijne woonbeleving voor de bewoners van jullie locatie;
 • met ondersteuning, begeleiding en zorg die is afgestemd op hun levensstijl en behoeften. Als leidinggevende zorg je voor een georganiseerde en prettige werkomgeving, waarin jouw team optimaal kan presteren.

  Dit is jouw werkplek

  De woonlocaties van Pleyade zijn heel divers; van kleinschalig tot omvangrijk, landelijk of centraal gelegen. Bewoners hebben hun eigen appartement of wonen in groepsverband.

  Elke locatie heeft een eigen sfeer en cultuur, maar één ding hebben ze allemaal met elkaar gemeen : de bewoners zijn in de regie.

  De medewerkers van Pleyade zijn er op het moment dat het nodig is, met ondersteuning die is afgestemd op de persoonlijkheid en levensstijl van elke bewoner.

  Dit is jouw baan

  Als teamhoofd ben je, eventueel samen met een collega, eindverantwoordelijk voor jouw locatie. Van het welzijn van de bewoners en het werkplezier van je medewerkers tot een efficiënt werkrooster en gedegen financiële planning.

  Het management en de ondersteunende teams, zoals HR, kwaliteit en beleid en business control, helpen jou hierbij. Je werkt samen met leidinggevenden van andere locaties, bijvoorbeeld om even te sparren, of om over specifieke onderwerpen ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren.

  Onze visie op wonen zet jij om in concrete acties en je komt met nieuwe ideeën om de dienstverlening te verbeteren. Van de doelen die jij voor jezelf en jouw team hebt gesteld, bewaak je de voortgang en je motiveert jouw medewerkers om deze te realiseren.

  Jij bent de verbindende factor tussen de zorgprofessionals, de ondersteunende afdelingen en de beleidsmakers. Hiervoor maak je in alle richtingen de vertaalslag die nodig is voor een goede afstemming, een hoge kwaliteit van zorg en werkplezier.

  Dit ben jij

  Het is voor jou vanzelfsprekend dat bewoners zorg en ondersteuning krijgen, die aansluit bij hun wensen en behoeften. Je stimuleert jouw medewerkers om hun werkwijze aan te passen op de levensstijl van de individuele bewoner.

  Als ervaren leidinggevende (h)erken je zowel je talenten als je valkuilen. Je hebt een coachende stijl van leidinggeven en creëert een lerende omgeving, waarin jouw medewerkers hun kwaliteiten verder kunnen ontwikkelen.

  Je bent ondernemend en werkt resultaatgericht. In je werk behoud je het overzicht en plaats je specifieke situaties in een breder perspectief.

  Als mens ben je sociaal, assertief waar nodig en altijd respectvol. Jouw hbo-diploma is aangevuld met minimaal drie jaar werkervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de zorg of een aanverwante sector.

  Je hebt aantoonbare affiniteit met de ouderenzorg en de ambitie om hierin vernieuwend te zijn.

  Dit bieden wij

  Je start met een jaarcontract en als dat van beide kanten goed bevalt, kom je daarna in vaste dienst. Het salaris is conform CAO-VVT, FWG 55 : maximaal € 4.

  286,78 per maand op basis van 36 uur, exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3 % eindejaarsuitkering.

  Als leidinggevende bij Pleyade krijg je regelmatig trainingen om jouw leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. Daarnaast hebben we een uitgebreid aanbod van scholing voor jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  Ook bieden we jou de mogelijkheid mee te werken aan projecten waar jij energie uit haalt. Bij Pleyade krijg je de ruimte om je ambities waar te maken!

  Uiteraard kun je als medewerker van Pleyade kiezen uit extra arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de uitruil reiskosten, sporten met korting en voordeel op diverse lidmaatschappen.

  Daarnaast kun je een nieuwe fiets, telefoon of computer voordelig aanschaffen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier