Machine Operator - 34 uur - Den Helder
TATA-Steel
Den Helder, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Jij werkt graag aan je toekomst en vind uitdaging en doorgroeimogelijkheden dan ook belangrijk om je werk als operator goed uit te blijven voeren.

Dan ben ik heel benieuwd wat je van onderstaande functie bij TATA Steel in Velsen Noord vindt!

Kennis van logistiek op MBO 2-niveau voor het ontvangen, opslaan en uitgeven van goederen in een magazijn is een vereiste voor deze functie Werklocatie : Velsen-Noord

Wat wij je in elk geval bij Tata steel bieden is :

 • Een goed instapsalaris van €2675 per maand obv 33 uur (incl. toeslagen)
 • De mogelijkheid om vanaf de dichtstbijzijnde bushalte vanuit Den Helder tot aan Amsterdam gratis naar je werk te komen met de TATA Steel bus
 • Veel perspectief op een vast contract bij goed functioneren
 • Pensioenregeling na 26 gewerkte weken
 • Meer dan genoeg opleidingen en trainingen zodat jouw carrière nooit stil staat, denk aan operator, kraandrijven, heftruck en bobcat.
 • Hoe ziet jou dag als operator er nou uit bij Tata steel?

  Grondstoffen, ruwijzer, vloeibaar staal, grote pannen, kranen en walsen, grote staalrollen van tonnen kg, hier zal jij als operator allemaal mee te maken krijgen! Er zijn allemaal verschillende soorten productiehallen waar jij mee te maken krijgt als operator bij Tata Steel.

  Stel je voor dat je in een kamer zit met 6 schermen waarbij je elk scherm nauw in de gaten houdt om te monitoren hoe de productieprocessen verlopen en of de juiste hoeveelheden ijzererts genoteerd staan.

  Het kan ook zijn dat je als operator vanuit een hoge cabine staal aan het gieten bent in een gietmachine waar ze gegoten worden tot enorme staalplakken.

  Samen met je collega’s en teamleiders houd je het productieproces van A tot Z in de gaten en geen dag is hetzelfde.

  Productielijnen

  Vind je het heerlijk vertoeven in een warme omgeving en zoek jij graag de spanning op tijdens je werk? Dan is de Oxystaalfabriek, Ovendienst of de Hoogovens dé werkplek voor jou! Deze afdelingen zijn procesmatig en technisch gezien een zeer uitdagende werkomgeving die zich bezig houdt met het maken van ijzer en staal.

  Hier gaat het ruwijzer d.m.v. hele grote pannen in enorme ovens. Ben jij iemand die veel meer interesse heeft in een product dat al opweg is naar het eindproduct?

  Dan zijn de afdeling Packaging, Coated Product, Koudbandwalserij of Warmbandwalserij zeker iets voor jou! Op deze afdelingen worden namelijk plakken staal platgewalst en wordt het kwaliteit gecontroleerd.

  Wat breng jij daarvoor mee?

 • Je bent minimaal in het bezit van een MBO 2 / 3 / 4 diploma, richting techniek is mooi meegenomen.
 • Je bent in het bezit van een VCA diploma, of bereid deze zelf snel te behalen.
 • Je houdt van gamen in je vrije tijd, dit doet natuurlijk niet iedereen, zou een goede toevoeging zijn als je dat doet! Omdat je ook met verschillende bedieningsborden de verschillende schermen in de gaten houdt.
 • Je hebt gewerkt in een technisch beroep, het liefst in procestechniek of installatietechniek.
 • Enthousiast?

  Kennelijk is je interesse gewekt en ben jij zover gekomen om te reageren op deze functie. Leuk! Heb je nog vragen of wil je nog iets meer informatie, neem dan contact op.

  Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier