NL - Business Design - Junior / Senior Consultants
PA Consulting
Utrecht, Netherlands
6 dagen geleden

Job Description

Agile Business Transformaties

We bevinden ons midden in de digitale revolutie dit geldt voor alle sectoren. Technologische innovatie biedt organisaties enorme kansen om een nieuwe vorm van toegevoegde waarde te leveren aan hun klanten deze kansen vragen echter om drastische veranderingen.

Organisaties zullen meer Agile moeten opereren en zichzelf opnieuw moeten uitvinden. PA Consulting Group blinkt uit in het ontwerpen van nieuwe en Agile organisaties en in het succesvol ondersteunen van mens en organisatie door middel van digitale en Agile transities.

PA Consulting is Gold Partner van het Scaled Agile Framework en heeft een mooi track record opgebouwd in de implementatie ervan, zowel nationaal als internationaal.

PA heeft de grootste wereldwijde Scaled Agile implementatie ooit op haar naam staan, en is op dit moment betrokken bij de grootste Scale Agile transitie binnen de financiële wereld.

Wij zijn momenteel absoluut leading edge en we hebben een duidelijk ambitie om voorop te blijven lopen en onze klant te helpen en diensten aan hen verder te ontwikkelen.

Ons (internationale) team bestaat uit Architecten, Designers, Coaches en Change Managers voor digitale en Agile transformaties.

We groeien en breiden uit, en voor de verdere versterking van ons Business Design Team in Nederland komen we graag in contact met :

Senior) Consultants Agile Transformaties

met een aantoonbare ervaring in Business Design / (Scaled) Agile en die de ambitie en energie hebben om het verschil te maken bij onze klanten.

Herken je je in onderstaande bullets , dan gaan we graag het gesprek met je aan :

 • Je hebt een hands-on ervaring in (Scaled) Agile omgevingen met meerdere Agile teams (als Agile Coach, Product Owner, of vanuit een architectuurperspectief)
 • Je hebt uitdagende strategische en tactische adviesopdrachten uitgevoerd op het gebied van het ontwerpen van nieuwe digitale business modellen, (Scaled) Agile target operating models en / of het ontwerpen en implementeren van business agility consulting services
 • Je bent verantwoordelijk geweest voor enterprise architectuur en hebt een innovatieve kijk op de Financial Services sector en / of andere sectoren
 • Je hebt een oprechte interesse in en ervaring met het helpen oplossen van vraagstukken en problemen waarmee onze klanten zich momenteel mee geconfronteerd zien
 • De rol

  Belangrijkste doel van deze rol is het nauw samenwerken met onze opdrachtgevers in innovatieve, geïntegreerde business, IT en culturele veranderingstrajecten, waarbij je tevens een leidende rol speelt in het managen van stakeholders en in de ondersteuning en het managen van organisatieverandering.

  Als (Senior) Consultant lever je graag een bijdrage aan salesinitiatieven en Thought Leadership, met als doel een verdere uitbouw van competenties en proposities die helpen nieuwe opdrachten en opdrachtgevers te acquireren en onze bestaande klanten uit te bouwen en natuurlijk de groei van jouw eigen carrière bij PA.

  Job Requirements

  Persoonlijke en professionele kwaliteiten

 • Je hebt een solide (consulting) ervaring in het werken met klanten en het shapen van oplossingen en de drive om projecten tot een succesvol einde te brengen, en hebt een actief network in Financial / Professional Services, Manufacturing en / of de publieke sector minimaal 5 tot 7 jaar is een must
 • Sterke intellectuele en analytische vaardigheden, gebaseerd op een academische achtergrond, maar met goed ontwikkelde plannings- en realisatievaardigheden en de vaardigheid om te schakelen tussen hands-on en hands-off afhankelijk van de situatie
 • Sterke klantfocus, ambitieus, ondernemend en collegiaal, een motiverende persoonlijke en authentieke stijl, team player
 • Bovengemiddelde presentatie-, onderhandelings- en beïnvloedingsvaardigheden, in staat om de lead te nemen bij organisatieverandering, organisatiesensitief en bruggenbouwer
 • Sterke interpersoonlijke vaardigheden, excellente schriftelijke en verbale communicatievaardigheden (in Nederland en Engels)
 • Proactieve houding, duidelijke ideeën, bereidheid om ook internationaal te werken
 • Gecertificeerd Togaf / SAFe, of vergelijkbaar, is een grote pré
 • Ons aanbod

  Ons (internationale) netwerk biedt uitdagende mogelijkheden voor een mooie nieuwe stap in jouw carrière. We bieden concurrerende arbeidsvoorwaarden inclusief pensioenbijdrage, een leaseauto en de mogelijkheid tot het opbouwen van aandelen in PA.

  Voor meer informatie of direct solliciteren voor deze rol, neem contact op met Marc Jordense,

  Regional HR & Recruitment Manager at marc.jordense paconsulting.com.

  About PA Consulting Group

  PA. Bringing Ingenuity to Life.

  An innovation and transformation consultancy, we believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world.

  As strategies, technologies and innovation collide, we turn complexity into opportunity.

  Our diverse teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster. Our clients adapt and transform, and together we achieve enduring results.

  We are over 2,600 specialists in consumer, defence and security, energy and utilities, financial services, government, healthcare, life sciences, manufacturing, and transport, travel and logistics.

  And we operate globally from offices across the Americas, Europe, the Nordics and the Gulf.

  BRIGHT FUTURES FOR BRILLIANT MINDS.

  We believe in the power of ingenuity to build a positive human future in a technology-driven world. Our diverse teams of experts combine innovative thinking and breakthrough technologies to progress further, faster.

  And we’re growing. If you’re an innovative thinker looking to take your career forward, now’s the time to join PA.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier