Cliëntbegeleider
Prinsenstichting
Zaanstad
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Zowel aan de Westerkoogweg in Koog aan de Zaan (61 cliënten), als aan het Torenplein in Wormer (4 cliënten), wonen cliënten die in meer of mindere mate afhankelijk zijn van ondersteuning en verzorging tijdens de nachturen.

Je draait als wakkere nachtdienst zelfstandig een 9 uurs dienst vanuit het nachtkantoor op de Westerkoogweg 68. Je start om 22 : 15 uur en bent klaar om 07 : 15 uur.

Het is jouw taak om er voor te zorgen dat de bewoners van de Westerkoogweg en Torenplein een goede nachtrust krijgen. Zowel op de Westerkoogweg als op Torenplein kan je z.

n. een beroep doen op de aanwezige slaapdiensten.

Op de Westerkoogweg staan 7 woningen die je als Cliëntbegeleider in de nachtdienst diverse malen bezoekt om de nodige zorg aan de cliënten te verlenen.

Voor de cliënten van Torenplein kan je de slaapdienst inschakelen bij een zorgvraag / hulpbehoefte. Je hebt de beschikking over een dienstauto in geval van nood om de locatie Torenplein of Dolomieten te bereiken.

Dolomieten heeft een eigen wakkere nachtdienst, maar wordt middels Domotica visa versa uitgeluisterd.

Bij de Dolomieten in Assendelft bied je hulp als daar om gevraagd wordt. Dit in samenwerking met de slaapdienst op de Westerkoogweg.

Hoe pas je in het team?

Als Cliëntbegeleider nachtdienst, ben je verantwoordelijk voor de rust en veiligheid tijdens de nacht. Je bent in staat om zelfstandig een nachtdienst te draaien en kunt hierin probleemoplossend werken.

Je bent communicatief sterk en hebt ervaring met Domotica of bent bereid dit te leren. Je bent in staat om wandelend van locatie naar locatie te gaan en weet goed om te gaan met de diversiteit aan ontwikkelingsniveaus van onze cliënten.

 • Daarnaast is het belangrijk dat jij;
 • een afgeronde verwante opleiding hebt op MBO niveau 3 / 4;
 • beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel professioneel als binnen de driehoek van zorg;
 • in staat bent continuïteit en kwaliteit van zorg te waarborgen en te bewaken;
 • flexibel bent in werktijden. Wij werken in diensten van 22 : 15 uur tot en met 07 : 15 uur.
 • Wat bieden wij?

  Bij Prinsenstichting krijg jij de kans om te groeien als persoon. Een loopbaan lang! Jij wordt bij Prinsenstichting gezien en gewaardeerd.

  Bovendien heb je binnen zelforganisatie volop ruimte om initiatief te nemen. Jouw persoonlijkheid en ervaring zijn van waarde om samen het verschil te maken.

 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (o.a. door scholing en toegang tot een breed aanbod aan veelzijdige e-learnings).
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in FWG35.
 • Een leuke werkplek in zelf organiserend team met open, enthousiaste, betrokken collega’s!
 • Enthousiast?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier