Technisch Consultant
Flexibility
Capelle aan den IJssel, NL
7 uur geleden

Onze opdrachtgever is een specialist op ICT infrastructuren en software, die oplossingen biedt op het gebied van o.a. en collaboration.

Wij zijn op zoek naar eenTechnisch Consultant M / V)

Bij hun klant in Den Haag spelen belangrijke keuzes : . Hoe gaan we, met IT, de dienstverleningnaar klanten, de medewerkers en externe partijen optimaal inzetten?

Welke stappen gaan we richting SDN zetten om de komende jaren snel op allerlei

veranderingen te kunnen reageren? Allemaal vragen, waar we met jouw kennis antwoorden op willen geven. Ben jìj klaar voor èchte innovatie en om je eigen toekomst vorm te geven? Lees dan verder!

Het klantenteam levert en support ICT diensten die de netwerkinfrastructuur vormen voor telefonie- en datacommunicatie. Het netwerk verbindt alle locaties en werkplekken onderling en met de buitenwereld voor de ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

Als Technical Consultant vorm je samen met collega's het klantenteam. Je bent eenn belangrijkke schakel tussen Project Management, Solution-

en Leadachitecten van de klant en je organisatie. Je speelt een belangrijke rol bij de vernieuwing van de het

netwerk en bij het dagelijkse beheer. Beschikbaarheid, capaciteit, continuïteit en veiligheid zijn de themas. Je primaire verantwoordelijk ligt bij de overeengekomen beschikbaarheid van de netwerkomgeving.

Je kunt functionele vragen vertalen naar een technische oplossing. je bent in staat een HLD te vertalen naar een LLD voor de engineers.

Je kent de omgeving van de klant als geen ander en ne daardoor in staat om de klant te adviseren als het gaat om

toekomstige ontwikkelingen

Wat vragen wij

Jij hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en in het bezit van een CCIE certificering.

Je bent een senior en je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring met uitvoering van projecten (500+ omgevingen), waardoor je ruime ervaring hebt in implementaties en het oplossen van complexe problemen.

Je bent in staat je collega's te begeleiden, te ondersteunen en te motiveren.

Je bent gemotiveerd om jezelf en je carrière te ontwikkelen en ook je engineering-collegas daarin te motiveren en te ondersteunen.

Je hebt tevens ervaring met advanced routing & switching (onder andere : OSPF, VSS, QoS en bij voorkeur ook met MPLS en BGP).

Wat bieden wij

 • Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling.
 • Een afwisselende baan in een groeiende, professionele management en consultancy organisatie met marktconforme voorwaarden.
 • Een fulltime dienstverband (40 uur per week) met 25 vakantiedagen
 • Goede en uitgebriede opleidingsmogelijkheden.
 • Een goede en leuke werksfeer met korte communicatielijnen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier