Toezichthouder asbest
Ruimbaan Uitzendbureau
Amsterdam, NL
6 dagen geleden

Toezichthouder asbest

Regio Alphen a / d Rijn, Amsterdam, Den Haag, De Drechtsteden 33-40 uur LBO, MAVO, VMBO Bouw , Industrie Wil jij helpen om Nederland asbest vrij te krijgen voor 2020?

Een mooi en schoon Nederland. Dan hebben wij hier een leuke baan voor je!

Onze opdrachtgever in Rotterdam is op zoek naar asbestverwijderaars voor heel Zuid-Holland, Noord-Holland en Brabant. Houd jij van een informele gezellige sfeer op het werk, elke vrijdag patatdag en andere leuke dingen doen met je collega's? Reageer dan snel!

We hebben (langdurige) projecten in zowel de bouw als de industrie. Keuze genoeg!

Vereisten :

Verplichte certificaten die geldig moeten zijn tijdens het werk :

 • DTA pas
 • Medische keuring
 • Fittest (Wij hebben wel een goedkoop adresje waar je deze kan behalen)
 • VCA-VOLL (Je kan van ons een gratis digitaal leerboek ontvangen)
 • Vezelveiligheidstest (deze is gratis te behalen via internet)
 • Solliciteer direct!

  Voornaam* Achternaam* Telefoonnummer* E-mailadres* Ik wil graag contact met* CV uploaden Je motivatie of ruimte voor opmerkingen In het kader van je sollicitatie en eventuele dienstverband verwerken wij jouw persoonsgegevens.

  Wij gaan hier zorgvuldig en vertrouwelijk mee om. Meer hierover kun je lezen in ons privacy statement. Om actief naar een geschikte baan voor je te kunnen zoeken willen we je toestemming vragen om deze gegevens te mogen verwerken en aan evt.

  derden, waaronder opdrachtgevers, te verstrekken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier