Verzorgende IG Parttime
USG - Start People
's-Hertogenbosch, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsomschrijving

Een vooruitstrevende organisatie waar jij aan mee kunt bouwen. Bewoners wonen zelfstandig in een appartement in één van hun prachtige panden.

Naast professionele zorg vindt onze opdrachtgever het welzijn van de bewoners net zo belangrijk. Iedere dag streven zij ernaar om de bewoners te laten leven zoals we zelf graag oud zouden willen worden.

De locatie waarvoor wij een Verzorgende IG zoeken is gelegen in het centrum in Den Bosch. In totaal zijn er 39 ruime zorgappartementen met een 24 / 7 zorgvoorziening.

De appartementen zijn zeer ruim van opzet, daarnaast is er een restaurant (met open keuken) en wordt alles voor de bewoners en hun partners geregeld.

Er zijn diverse gezamenlijke dakterrassen met een uitzicht op de Sint Jan waar de bewoners kunnen genieten van een kop koffie en een Bossche Bol maar er kan natuurlijk ook een wandeling naar de kathedraal worden gemaakt! Kortom een zeer bijzondere locatie waar het meer dan prettig werken is!

Functieomschrijving

Ben jij een zorgprofessional? Altijd al willen werken op een prachtige luxe locatie in het centrum van Den Bosch? Lees dan gauw verder.

Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar een verzorgende IG die persoonlijke aandacht en zorg wil geven aan bewoners.

De bewoners wonen in een luxe zorgappartement op deze bijzondere locatie in 's-Hertogenbosch wat goed bereikbaar is vanuit Tilburg, Eindhoven, Oss.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van zorg aan bewoners. Als Verzorgende IG heb je een afwisselend takenpakket, waarbij je de bewoners helpt bij activiteiten, ze ondersteunt bij hun persoonlijke verzorging en ze net dat beetje extra aandacht geeft.

Je zal voornamelijk persoonlijke zorg verlenen aan de hand van het zorgleefplan dat je in overleg met de bewoner en familie opstelt.

Zo ben je ook de eerste aanspreekpunt voor collega’s, familie en gasten van de bewoner. Daarnaast ben je bezig met het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, het observeren en begeleiden van de bewoners, het bewaken van de kwaliteit en je coördineert de zorg rondom de bewoners waarvoor je verantwoordelijk bent, waarbij je met een multidisciplinair team samenwerkt.

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een professionele en klantvriendelijke houding en kunt makkelijk communiceren met de bewoners en hun familie;
 • Je bent zelfstandig en communicatief sterk;
 • Je hebt kennis op het gebied van de psychische en medische gesteldheid van de ouder wordende mens;
 • Je bent minimaal 20 uur flexibel inzetbaar;
 • Je bent oproepbaar voor zowel dag-, avond- als nachtdiensten;
 • Ervaring in de ouderenzorg is een grote pre.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Salariëring conform cao VVT schaal 35 (tussen de € 2007,00 en € 2692,76 op basis van een 36-urige werkweek), aansluitend bij jouw opleiding en werkervaring;
 • Tijdelijk dienstverband met mogelijkheid tot verlening;
 • Vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Scholingsmogelijkheden om jouw bevoegd- en bekwaamheden op peil te houden en toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.
 • Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet en kijken uit naar een kennismaking! Ook ZZP-er s worden van harte uitgenodigd om te solliciteren

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier