Beleidsmedewerker / assistent manager bij Medisch Specialistisch Bedrijf Gooi en Eemland (Startersfunctie)
Tergooi
Utrecht, NL
6 uur geleden

Als beleidsmedewerker / assistent manager lever je een concrete bijdrage aan de ontwikkeling en professionalisering van het medisch specialistisch bedrijf.

Je maakt deel uit van een klein ondersteunend bedrijfsbureau. Dit betekent dat je bereid moet zijn om veel zaken aan te pakken.

In ruil daarvoor doe je brede organisatorische en bedrijfseconomische ervaring op in een dynamische sector. Een perfecte startfunctie dus voor een gemotiveerde en zelfstandige medewerker.

Concreet adviseer en ondersteun je het MSB Gooi en Eemland bij de ontwikkeling en uitvoering van beleid op bedrijfseconomisch terrein (organisatie, HR, juridisch, financieel-

economisch). Je ontvangt hiërarchisch leiding van het bestuur van het MSB.

Over Tergooi

Het MSB Gooi en Eemland is een maatschap van 144 vrijgevestigd medisch specialisten die primair werkzaam zijn in Tergooi, één van de grotere algemene ziekenhuizen in Nederland.

Het MSB is 1 januari 2015 ontstaan uit de samenvoeging van een zestiental maatschappen medisch specialisten.

Arbeidsvoorwaarden :

Deze functie is ingedeeld in FWG 50 / 55 met het daarbij behorende salaris van maximaal € 3.917, - bij een fulltime (36 uur) dienstverband.

De aanstelling is voor één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Functie eisen :

We zoeken bij voorkeur een universitair geschoolde collega met een afgeronde opleiding op bedrijfseconomisch terrein (bijvoorbeeld beleid & management gezondheidszorg of bedrijfskunde).

Je studeert binnenkort af, bent recent afgestudeerd, of hebt enige werkervaring en bent toe aan een tweede stap. Affiniteit met de gezondheidszorg is een pre.

 • Je kunt goed analyseren, hebt gevoel voor cijfers, bent inhoudelijk gedreven en hebt een scherp oog voor detail. Ook ben je flexibel en proactief;
 • je neemt zelf initiatief om onderwerpen op te pakken en invulling te geven. Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om helder en begrijpelijk argumenten te formuleren, zowel schriftelijk als mondeling.

  Bij interesse in deze vacature :

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Peter van Tilburg, longarts en secretaris MSB, bereikbaar via of via het centrale nummer van Tergooi, T 088 753 17 53 of met Erik-

  Jan Hemmer, manager bedrijfsvoering MSB, bereikbaar via of via T 06 83 17 6213.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier