Ontwerper machines / gereedschappen
Connetix Nederland
Bosschenhoofd, NL
6 dagen geleden
source : Joof.nl

Heb jij ervaring als engineer of tekenaar in demachinebouw? Zie je jezelf wel werken bij een nationaal eninternationaal gerenommeerde ingenieursbureau?

Bekijk dan snel devacature! Onze opdrachtgever is gegroeid tot een leidende positiein ontwerp en fabricage. De organisatie is een ingenieursbureau inde provincie Noord-

Brabant. Ze hebben een grote hoeveelheid aanprojecten en zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren voor hetverbeteren van de engineering van verschillende machines.

Bij onzeopdrachtgever ben je als Mechanical Engineer een prioriteit en erhangt een vriendelijke en informele werksfeer. Je wordt goedbehandeld en ze zorgen er optimaal voor dat je het naar je zin hebtop de werkvloer.

Doorgroeimogelijkheden zijn er in overvloedwaarbij je zelfs kunt doorgroeien naar Lead Engineer of ProjectEngineer! Functieomschrijving Je bent net klaar met je opleidingWerktuigbouwkunde of toe aan een volgende stap als Mechanical ofDesign Engineer.

Je bent erachter gekomen dat machinebouw jouw dingis en dat je je niet met slechts één product wil bezig houden maarjuist met diverse projecten .

 • Als dat zo is dan past deze functieperfect : je draagt zorg voor de engineering van diverse machines;je werkt nauw samen met teamgenoten aan machines;
 • je houdt rekeningmet veilig en montagevriendelijk ontwerpen; je pleegt overleg overdiverse struikelblokken en brengt vernieuwingen aan.

 • Functie-eisenVoor deze functie van Mechanical Engineer moet je : in het bezitzijn van een Hbo technisch gerelateerde opleiding;
 • stage ofwerkervaring in de machinebouw hebben als Tekenaar, Constructeur ofDesign Engineer; Engels kunnen spreken, Duits en Frans zijn eenpré;
 • kennis hebben van moderne productiemethoden en / ofprogramma's; goed kunnen samenwerken; graag aan diverse projectenwillen werken.

  Arbeidsvoorwaarden Uitstekende primairearbeidsvoorwaarden en secundaire arbeidsvoorwaarden , waaronder eengunstige pensioenregeling en collectiviteitskorting op jezorgverzekering .

  Daarnaast heb je ook een flexibelarbeidsvoorwaardenpakket afhankelijk van je persoonlijke situatie.Een uitdagende baan en een goede financiële situatie staan op 1.

  Afhankelijk van persoonlijke groei stijgt je salaris : uitzicht opeen vast dienstverband goede primaire en secundairearbeidsvoorwaarden reiskostenvergoeding pensioenregeling 25vakantiedagen; 13 ATV-dagen

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier