Verpleegkundige
Joof Media
Rotterdam, NL
11 uur geleden
source : Joof.nl

Zoek je autonomie en flexibiliteit in je werk? BijZorgwerk bepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt.Met de overzichtelijke app heb je op elk moment toegang tot leukediensten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Het is van enorm belang dat je zelfverzekerd overkomt en oprechteaandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Want mensenwerk ishet belangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening.

Met jouwkennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschilmaken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft. Wanneer je in deGGZ, ziekenhuiszorg, GZ, of een verpleeg- of verzorgingshuis aan deslag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kiesje daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in dethuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens eenroute door je eigen regio.

Als Verpleegkundige spec. Psychiatriekan je o.a. aan het werk bij organisaties in Rotterdam op hetterrein van GGZ, met afdelingen / teams specifiek gericht op geslotenafdeling.

Naast je reguliere Verpleegkundige spec.Psychiatrie-werkzaamheden houd je de mensen die je verzorgtnauwlettend in de gaten en signaleer je veranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met andere hulpverleners. Werken bijZorgwerk als Verpleegkundige spec. Psychiatrie past bij jou als jeeen diploma hebt dat kwalificeert, ervaring hebt in deze functie,zelfstandig bent, stevig in je schoenen staat en beschikt over eensterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier