Webdeveloper (middelbaar)
HROffice
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Kom jij ons team versterken als Developer bij onzeTech Hub in Utrecht? HROffice is de software development tak vanAdver-Online.

HROffice bestaat uit een internationaal, gedreven enleergierig team van 20 developers, visual designers en consultants.Wij ontwikkelen al tien jaar krachtige web applicaties voor zowelgrote als kleine organisaties met specialisaties op recruitment(HROffice Recruitment ATS), planning en tijdsregistratie (HROfficeWFM) en HR dashboards (HROffice Portal).

Met twee Scrum Teamswerken we voor klanten als DocData, Praxis, Bolletje en Bol, maarook binnen de uitzendbranche voor Start People, Unique, CapitalP,Uitzendbureau 65+ en Kaemingk.

We ontwikkelen alle applicaties in.NET (C#) en maken gebruik van de nieuwste platforms (waaronderMVC5, Bootstrap 3, Entity Framework 6).

Voor de uitbreiding vanonze teams zijn wij voor ons kantoor in Utrecht op zoek naar een : Medior / Senior .NET Developer die ons team versterken om de groeivan aanvragen vooro..

bfc0cfe0032caba97e2c02a6cf700bc4

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier