Stage Secretarieel Medewerker Interne Dienst
Mazars
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Functieomschrijving + wat bieden we

Op zoek naar een uitdagende en leerzame stage tijdens jouw opleiding secretaresse of management assistent en wil jij je graag verder ontwikkelen op professioneel gebied?

Dan is deze stageplaats in Rotterdam interessant voor jou!

Werken bij Mazars betekent dat jij als onderdeel van het team een waardevolle bijdrage levert aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel en nauwkeurig aan de slag te gaan.

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die ons consultancy-team gaat ondersteunen. Je gaat je bezig houden met een diversiteit aan werkzaamheden die behoren bij een dynamische en internationale organisatie.

Onder je taken vallen o.a. telefoonbeheer, agendabeheer, postverwerking, verwerken en controleren van correspondentie, onderhoud CRM, organiseren van bijeenkomsten en events en het bieden van ondersteuning bij administratieve werkzaamheden van het secretariaat.

Wat bieden wij?

Een inspirerende en leerzame stageplek binnen een jonge en dynamische organisatie. Wij zijn een internationale onderneming actief in de belastingadvies.

Naast een vaste stagevergoeding, vinden we het vooral belangrijk dat je goede begeleiding krijgt. Zo krijg je een vaste mentor, die je tijdens de gehele stageperiode begeleidt.

Maar wat Mazars uniek maakt is dat je de vrijheid en ruimte krijgt om jouw eigen weg te bepalen en jezelf verder te ontwikkelen in de breedte.

Functie-eisen

 • Een 'hands on' mentaliteit
 • Enthousiast, collegiaal en gedreven
 • Zelfstandigheid maar ook een teamplayer
 • Stressbestendig, flexibel en verantwoordelijk
 • Goede kennis en ervaring met MS Office (Word, Excel, Powerpoint)
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent te typeren als energiek, enthousiast en servicegericht
 • Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Reageer dan nu via de sollicitatie button.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Martijn Jacobse via tel. 088 277 1140.

  Nederland, Rotterdam

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier