Teamleider magazijn
Mosadex Groep
Borculo
3 dagen geleden

Wat ga je doen?

Onze teamleider magazijn is een ervaren en proactieve leidinggevende. Samen met je mentor bouw je aan een sterk team dat in staat is gestelde resultaten (kwaliteit en productiviteit) te behalen.

Je zorgt voor een goede werkverdeling, stelt uitdagende doelen en streeft naar een optimale prestatie. Je geeft energiek en open-minded leiding aan je team van ongeveer 50 medewerkers.

Je houdt regelmatig evaluatiegesprekken, weet wat er speelt en optimaliseert processen. Je werkt intensief samen met je mentor en collega-teamleiders.

In deze functie rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

Wat vragen wij?

Je bent een verbindende leidinggevende die midden in je team staat.

Je zorgt voor een goede balans tussen medewerkers en organisatie.

Je staat stevig in je schoenen en schept duidelijkheid in het team.

Je bent klant- en resultaatgericht, mensgericht en betrouwbaar.

Je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 in logistieke richting.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie.

Het is voor jou geen probleem om op wisselende werktijden te werken, waaronder 2 avonden per week en variërend van maandag tot en met zondag tussen 06.

00 en 23.00 uur (onze core business vindt plaats tussen 15.00 en 23.00 uur).

Dan bieden wij je :

Herken jij jezelf hierin? Dan bieden wij je een prima salaris, passend bij jouw kennis en ervaring en een positie in een team en organisatie die volop in ontwikkeling zijn.

Voorop staat dat jij een uitdagende baan hebt bij een succesvol bedrijf waar ruimte en aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en jouw loopbaan.

Over je nieuwe werkgever

Binnen Holland Pharma werken we samen met meer dan 450 fijne collega s. Holland Pharma is een totaalleverancier van drogisterij- en reformproducten en is een dochter onderneming van Mosadex Groep.

Met een groot team van gespecialiseerde en hard werkende medewerkers dragen we bij aan het leveren van 76.000 artikelen.

Dit kunnen reguliere, biologische en glutenvrije (medische) producten zijn die worden aangeboden in drogisterijen, apotheken, reformzaken of gezondheidscentra.

Van voedingssupplementen tot geneesmiddelen en van voeding tot lichaamsverzorging. We zijn ambitieus en willen graag samen met onze talentvolle medewerkers de nummer één groothandel voor onze leveranciers zijn.

Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw kennis en ervaring kunt bijdragen aan de invulling van onze ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier