HR specialist Hema
Randstad
Utrecht, Utrecht, NL
1 dag geleden
source : Monsterboard

Locatie Utrecht Functieomschrijving Word jij enthousiast van het strategisch meedenken als het gaat om de flexibele schil bij één van de modernste distributiecentrum ter wereld?

Ben je daarnaast ook een aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? Ben je geïnteresseerd in HR-management maar heb je ook een commerciële drive?

Ben jij iemand die nét even dat stapje extra zet om de relatie met de klant zo goed mogelijk te onderhouden? Dan past een functie van HR specialist voor Hema distributiecentrum goed bij jou! Wat ga je doen?

Als HR specialist voor Hema distributie centrum regel je alles van a tot z op HR-gebied. Zo ben je verantwoordelijk voor de werving van nieuwe medewerkers, maar ben je ook dagelijks bezig met de binding en begeleiding van de flexwerkers die al geruime tijd via Randstad gedetacheerd zijn.

Deze flexwerkers werken bij Hema distributie centrum op diverse afdelingen, je kunt denken aan bijvoorbeeld magazijnmedewerkers en orderpikkers.

Je bent voor hen een volwaardige gesprekspartner en zorgt voor goed werkgeverschap door hen op een juiste manier te begeleiden, zo voer je verzuim-

ontwikkel- en ; Naast het werkgeverschap voor de flexwerkers, ben je ook een belangrijke HR-businesspartner voor de managers en directie.

Niet alleen als er nieuwe vacatures zijn, maar ook om te sparren over ontwikkelingen in het HR-beleid of over HR-vraagstukken, zij kloppen geregeld bij je aan.

Je adviseert hen en door jouw rol als businesspartner zorg je ervoor dat de samenwerking steeds verder wordt uitgebreid en naar een hoger niveau wordt getild.

Waar en met wie werk je? Je werkt in Utrecht bij het distributiecentrum van Hema samen met een aantal andere Randstad collega’s.

Jaarlijks worden ruim 87 miljoen artikelen gepickt die op tijd aan de Hema winkels in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk en sinds kort ook in Oostenrijk moeten worden uitgeleverd.

 • Dit wordt allemaal gerealiseerd vanuit Utrecht, vanuit twee vestigingen en de Randstad collega’s werken ook verdeeld over twee vestigingen die bij elkaar in de buurt gevestigd ;
 • Over jou HBO diploma op zak en enige ervaring in de HR branche en / of uitzendbranche; 40 uur per week beschikbaar; een assertieve en stevige gesprekspartner die snel schakelt tussen verschillende niveaus;
 • van directie tot uitzendkracht en van HR-manager tot recruiter; flexibel : je hebt de souplesse om verschillende rollen tegelijk te vervullen en goed om te gaan met de wisselende werkdruk;
 • zelfstandig en verantwoordelijk : je bent in staat om bij de klant en Randstad-vestiging te runnen; representatief, je bent continu het gezicht van Randstad;
 • in bezit van rijbewijs en eigen vervoer; daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen / factoren; no nonsense mentaliteit, aanpakker, resultaatgericht, betrokken.

  Dit bieden wij jou Je eigen onderneming runnen binnen een grote commerciële organisatie; beloont met een bruto maandsalaris tussen € ,-

 • en € ,- een fulltime dienstverband, afhankelijk van je ervaring; interessante bonusregelingen : jaarlijkse bonussen oplopend tot 8% het jaarsalaris veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen binnen Randstad Groep Nederland;
 • een goede mobiliteitsregeling; 25 vakantiedagen en 8,5% vakantietoeslag; choose your own phone regeling (met werkgeversbijdrage van €225) en een laptop;
 • een ruim maandelijks benefit budget waarmee je zelf kunt kiezen tussen vrije tijd of geld of voor inzet van je budget voor oa een fiets, tablet, sportabonnement of opleiding;
 • waarom Randstad? Al meer dan een halve eeuw brengt Randstad mens en werk bij elkaar. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd.

  Bij ons kies je dan ook niet voor een baan, je kiest voor een carrière. Er zijn volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en je vindt een grote diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep.

  Dit biedt jou als accountspecialist interessante carrièreperspectieven : 80% van ons hoger management is binnen onze eigen organisatie opgeklommen.

  Ben jij onze nieuwe collega? Zie jij jezelf al aan het werk als HR specialist bij Randstad? Dan maken we graag kennis met jou! Je kunt direct solliciteren.

  Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met Klazien Braak via of bel 06-20184883.

  Report this job
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier