Gemotiveerde tandartsassistent gezocht voor gezellige groepspraktijk!
derec
Amsterdam,NL
4 dagen geleden

Gemotiveerde tandartsassistent gezocht voor gezellige groepspraktijk!

Amsterdam

Vind jij de sfeer binnen het team het belangrijkst? En wil jij je graag door blijven ontwikkelen binnen de tandheelkunde?

Dan is jouw nieuwe uitdaging! Voor een groepspraktijk gelegen in Amsterdam ben ik op zoek naar een vriendelijke en gedreven tandartsassistent.

Wil jij graag werken in een groeiende praktijk met een gemotiveerd en vooral heel gezellig team? Solliciteer dan nu!

Organisatie

Samenwerking en collegialiteit staan binnen deze praktijk met stip op nummer één! De sfeer is te omschrijven als open, transparant, professioneel en gemoedelijk.

Het team streeft er naar om hoogwaardige tandheelkunde voor iedereen mogelijk en betaalbaar te maken. Preventie en voorlichting hebben topprioriteit, wat naar voren komt in het Gewoon Gaaf-project en het belangeloos ondersteunen van scholen en kinderdagverblijven.

Om ervoor te zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan, wordt er regelmatig om jouw mening gevraagd. Zo draagt iedereen zijn steentje bij binnen het team!

Functie

In jouw rol als tandartsassistent assisteer je de tandartsen en mondhygiënisten bij al hun behandelingen. Naast de algemene tandheelkunde is dit team ook gespecialiseerd in orthodontie, protheses en endodontologie.

Om jouw werk zo makkelijk mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van hypermoderne apparatuur en krijg je regelmatig cursussen over de nieuwste technieken in de tandheelkunde.

Verder ontwikkelen is dan ook de normaalste gang van zaken binnen deze praktijk! Ook is er de mogelijkheid om door te leren tot preventieassistent. Beter kan niet toch?

Functie-eisen

 • Je bent in het bezit van een tandartsassistent diploma of je hebt ervaring als tandartsassistent;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 16 uur per week;
 • Je hebt goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Je neemt initiatief en bent leergierig;
 • Je spreekt de Nederlandse taal vloeiend.
 • Aanbod

  Mijn werk draait om jou. Daarom houd ik het persoonlijk en zorgen wij bij Derec goed voor je. We vinden altijd een balans tussen jouw wensen en die van je nieuwe werkgever.

  Is je interesse gewekt? De praktijk doet je graag een goed aanbod.

  Zij bieden jou :

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (volgens het KNMT);
 • Parkeren is mogelijk;
 • Een super leuk en hecht team;
 • Ruime doorgroeimogelijkheden;
 • Flexibiliteit of vastigheid, afhankelijk van jouw eigen wensen.
 • Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met mij, Rachelle van Walen, op 06-10036754 of via rachelle derec.nl

  Leave this field blank Wie ben jij? Voornaam Achternaam Man / vrouw Geboortedatum Upload je CV PDF, DOC, DOCX 4MB Kies bestand Wijzig Upload je foto GIF, PNG, JPEG 4MB Kies bestand Wijzig E-mailadres Telefoonnummer Plaats Postcode Straatnaam Huisnummer Vertel iets over jezelf Motivatie Hierbij ga ik akkoord met het privacy statement van Derec.

  Meer weten over deze vacature?

 • Stuur Rachelle een WhatsApp 06-10036754 rachelle derec.nl
 • Niet gevonden wat je zocht?

  Vertel het ons! Grote kans dat we je toch kunnen helpen. Graag gebruiken we ons netwerk om jou aan je droombaan te helpen.

  Inschrijven bij Derec

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier