Internationale project manager gezocht!
Regiodienst
Koog aan de Zaan, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Ben jij een project manager met internationale ervaring in de metaalindustrie? Dan zijn we voor onze opdrachtgever op zoek naar jou.

Het betreft een functie waarbij je gemiddeld 2 maanden in het buitenland verblijft waarna je 3 / 4 weken thuis blijft. Zo verblijf je ongeveer 8 maanden per jaar op bouwplaatsen in het buitenland, denk hierbij aan Amerika, Aziatische landen, Rusland enzovoorts.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een industriële organisatie welke hoogwaardige eindproducten maakt voor voornamelijk de petrochemische industrie.

Het betreft een middelgrote organisatie met 100-150 medewerkers verdeelt over kantoor, de werkplaats en het buitenland. Verder is de organisatie dynamische waarbij jij geheel zelfstandig en in alle vrijheid jouw werkzaamheden als internationaal project manager kunt uitvoeren.

Functie

Jouw takenpakket bestaat uit :

De gehele coördinatie van projecten van A tot Z

Verantwoordelijk voor zowel het technische als het commerciële gedeelte

Nieuwe relaties opbouwen en bestaande relatie onderhouden

Interne coördinatie

Signaleren van problemen, veranderen en overige zaken

Functie eisen

Van jou als internationaal project manager verwacht wij :

HBO WTB of bouwkunde of vergelijkbaar

Technische kennis en ervaring

Aantoonbare commerciële capaciteiten

Goede beheersing van de Engelse taal (overige vreemde talen zijn een voordeel)

Aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie

Aanbod

Wij bieden je een afwisselende baan met een marktconform salaris dat afhankelijk is van je ervaring en opleiding. Daarnaast is de functie uitdagend en afwisselend en heerst er een prettige werksfeer binnen het bedrijf.

Het betreft een werving en selectie opdracht, daarom zul je direct bij het bedrijf in dienst treden en is er na een jaar kans op een vast dienstverband.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier