Traineeship IC voor MBO-V
Medisch Centrum Haaglanden
Banninglaan, Leidschendam, NL
4 dagen geleden

Wil jij werken op dé intensive care van de toekomst? In hét topklinisch ziekenhuis van de regio dat zich met trots Level 1 Traumacentrum mag noemen?

 • Dan moet je écht bij ons zijn! Komend jaar starten wij met het ombouwen van onze verouderde IC naar dé IC van de toekomst;
 • een innovatieve en state of the art afdeling die jouw verwachtingen als IC verpleegkundige gaan overtreffen!

  Ben jij MBO-verpleegkundige en heb jij altijd al geweten dat je in de acute zorg wilt werken? En ben je benieuwd naar wat de Intensive Care doet binnen een topklinisch stadsziekenhuis?

  Zoek jij een interessante verdieping in jouw vakgebied en doorgroeimogelijkheden in de acute zorg? Bij HMC kan dat! Lees snel verder om te weten te komen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

  Wat ga je doen?

  HMC is een echt stadsziekenhuis én continue in ontwikkeling. Één van onze speerpunten is met trots ons (Level 1) Traumacentrum.

  Onze SEH is qua vernieuwing en ontwikkeling een mooie voorloper. Zij hebben onlangs een prachtige nieuwe SEH gerealiseerd dat zich de drukstbezochte van Nederland mag noemen.

  Nu is onze IC aan de beurt. We zijn met de gehele IC-afdeling (HMC Antoniushove en HMC Westeinde) zeer enthousiast dat de IC omgebouwd gaat worden tot een innovatieve en state of the art afdeling waar niet alleen onze medewerkers heel blij van gaan worden maar ook onze patiënten, de familie en de naasten maar ook jij als onze nieuwe collega!

  Op onze IC is er sprake van een hecht team waarin multidisciplinair samenwerken vanzelfsprekend is. Iedere medewerker op de IC heeft en kent zijn eigen professionele verantwoordelijkheid.

  De intensivist is eindverantwoordelijk voor het beleid van de patiënt en is daarbij afhankelijk van de input van de arts-assistent en de IC- en MC verpleegkundigen.

  Zorgen doen we hier echt samen. Eigen inbreng en meedenken, zelfstandigheid ( baas op eigen box’) en de nieuwsgierigheid meer te willen weten over de patiënt wordt zeer gewaardeerd.

  De collega’s verwachten dit onderling van elkaar en durven elkaar daarover aan te spreken.

  Wij bieden een uniek traineeship aan waarbij je een traject van twee maal negen maanden werkt op de twee verschillende verpleegafdelingen waarna je doorstroomt naar de afdeling Intensive Care.

  Doordat je deze werkervaring al hebt opgedaan kan je na drie maanden voorwerken beginnen met de opleiding tot IC-verpleegkundige.

  De verpleegafdelingen die deze traineeplekken bieden zijn neurochirurgie, neurologie, heelkunde, de acute opname afdeling en de longgeneeskunde.

  Door dit ruime aanbod is het mogelijk om een traineeship aan te passen aan jouw vooropleiding, kennis en ervaring.

  Naast het harde werken gaat het team ook buiten het ziekenhuis met elkaar om. Denk hierbij aan een drankje op de Grote Markt of het strand, BBQ-en, naar het theater of een weekendje weg (uiteraard wanneer dit weer kan).

  Werk je op de IC dan zijn je collega’s meer dan alleen collega’s. Medewerkers op de IC staan voor hun werk, voor de patiënt én voor elkaar.

  De opleiding

  De opleiding tot IC-verpleegkundige duurt 18 maanden, waarbij je 37 dagen les hebt en daarnaast je praktijkuren behaald door bij ons te werken.

  De studiebelasting is 10 uur per week. Klik hier voor meer informatie over de opleiding. Tijdens de opleiding werk je op beide IC-locaties (Antoniushove en Westeinde) van HMC.

  De opleiding wordt verzorgd door het LUMC en is CZO gecertificeerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier