Vacature Weekendhulp
DAGO
Doetinchem, NL
11 dagen geleden

Autobedrijf DAGO is dealer van de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en VW Bedrijfswagens en is onderdeel van DAGO Autogroep.

Tot deze succesvolle dealerholding in de Achterhoek behoort tevens RegioLease, RegioAutoverhuur , Siebelink Autoschade en Mazda dealer Maceda.

Mooie modellen, veel pk’s en innovaties die hebben we zeker, maar het zijn de mensen die het doen! Autobedrijf DAGO is al 48 jaar een solide familiebedrijf, met een open en persoonlijke sfeer, waar de juiste mensen klaar staan voor de klanten.

Deze functie is ideaal voor scholieren en studenten die naast hun opleiding, in het weekend en eventueel in de vakanties willen werken.

In deze functie ben je echt een manusje-van-alles en hou je je onder andere bezig met : Het afstoffen van showroomvoertuigen, het opruimen / schoonmaken van de showroom, leestafel, vitrinekasten, prijskaarthouders en speelhoek, de entree schoonmaken, afwasmachine uitruimen en afnemen en planten watergeven.

Daarnaast voer je licht administratieve werkzaamheden uit.

 • Een positieve en flexibele instelling
 • Je kunt zelfstandig en netjes werken
 • Je komt afspraken na
 • Je bent minimaal 16 jaar
 • Hebben we jouw interesse gewekt? Stuur dan je sollicitatie inclusief CV naar .

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier