Opleiding tot Endoscopieverpleegkundige
LUMC
Leiden, Zuid-Holland
3 dagen geleden

Je functie

Ben je op zoek naar baan waarin begeleiding van patiënten en technische vaardigheden worden gecombineerd? Wil je graag werken in een academische omgeving met een enorm brede patiëntengroep?

Dan ben jij misschien wel de verpleegkundige die wij zoeken!

In het kort

 • Je bent verpleegkundige en toe aan een nieuwe uitdaging
 • Je werkt graag met technische apparatuur
 • Binnen het LUMC bieden we je veel ontwikkelingsmogelijkheden
 • Wij zoeken meerdere verpleegkundigen die opgeleid willen worden tot endoscopieverpleegkundige
 • Wat ga je doen?

  Je bent onderdeel van een enthousiast team bestaande uit endoscopieverpleegkundigen, MDL- en longartsen. Naast je verpleegkundige werkzaamheden, assisteer je de arts bij endoscopische interventies en onderzoeken die ook op de operatiekamer of Intensive Care kunnen plaatsvinden.

  Denk hierbij aan eenvoudige colon- en gastroscopieën, oesophagusdilatatie, voedingssonde inbrengen of een bronchoscopie.

  Maar ook zeer complexe endoscopische onderzoeken en interventies zoals een ERCP, echo-endoscopie, EMR, ESD, thoracoscopie en een EBUS.

  De wereld van de endoscopie is voortdurend in beweging met nieuwe en uitdagende ontwikkelingen en technieken, waarbij we jouw inzet en participatie goed kunnen gebruiken.

  Wat vragen wij?

  Je bent geïnteresseerd in het mooie vak van endoscopie. Je hebt een verpleegkundige opleiding afgerond op mbo- of hbo-niveau en wilt je graag duaal laten opleiden in deze richting.

  Je hebt minstens één jaar ervaring op een klinische afdeling. Je haalt plezier uit het werken met technische apparatuur en hebt hier bij voorkeur ervaring mee.

  Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken. Herken jij jezelf in dit profiel? Dan hopen wij van harte dat je solliciteert!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier