Verzorgende-IG Parttime
Startpeople
Leeuwarden, NL
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je bent ingepland voor een vroege dienst en stapt na een goed ontbijt in de auto op weg naar de locatie waar je vandaag aan de slag gaat.

Na je auto geparkeerd te hebben. loop je naar binnen en meld je je op de afdeling waar je om 07.15 uur moet starten. Je krijgt een overdracht van de dienst die voor je aan de slag is geweest en start op de aanvangstijd samen met je collega’s je dienst.

Er zijn een aantal bewoners die met de tillift uit bed gehaald moeten worden en onder de douche moeten. Hier moet je ondersteunen.

Je zorgt dat de bewoners de juiste medicatie ontvangen en voert de voorbehouden handelingen uit die nodig zijn in de dienst.

Na de ochtend samen opgewerkt te hebben met je collega’s, drinken jullie om 10.30 uur even samen een kop koffie. Na de koffie ga je een paar bellen na en maken jullie je klaar voor de middag maaltijd.

Na zelf ook even pauze gehad te hebben, verleen je tot 15.00 uur zorg op de afdeling en maakt je dan klaar voor de overdracht van de late dienst.

Na de overdracht bedank je je collega’s voor het fijne samenwerken en keer je met een voldaan gevoel huiswaarts!

Als verzorgende-ig parttime werk je op verschillende locaties en verschillende afdeling. We werken met een plansysteem waarbij je zelf, door middel van een app, je beschikbaarheid kunt aangeven.

Kijkende naar jouw inzetbaarheid en beschikbaarheid, zullen we in samenspraak met jou beslissen of we een contract voor bepaalde tijd aan kunnen gaan en voor hoeveel uren dit zal zijn.

Wanneer jij er voor zorgt dat je beschikbaarheid goed in de app verwerkt wordt, plannen wij je in op de openstaande diensten.

Zo houdt je zelf regie over je rooster en werk je op momenten die het beste bij jouw planning passen. Dit maakt het werken via Start People Medi Interim goed te combineren met je gezin, hobby’s en andere werkzaamheden.

Je zult ingezet worden in Leeuwarden en directe omgeving.

Wie ben je?

Je bent een verzorgende-ig met recente ervaring in de ouderenzorg en daarbij flexibel inzetbaar. Ook voldoe je aan onderstaande punten :

 • Je bent in het bezit van een MBO diploma Verzorgende (IG) niveau 3 of ziekenverzorgende;
 • Je bent bevoegd en bekwaam in de meest voorkomende voorbehouden handelingen;
 • In bezit van een auto is een pré;
 • We gaan er vanuit dat je en Verklaring Omtrent Gedrag kunt aanvragen en overleggen, dit maakt deel uit van de procedure.

  Over het bedrijf

  Je gaat aan de slag binnen organisaties die gespecialiseerd zijn in het verlenen van ouderenzorg op alle vlakken,. Doelstelling is om de bewoners een zo vertrouwd en veilig mogelijk thuis te geven en de zorg te verlenen die de bewoner op dat moment nodig heeft.

  Voorop staat daarin om de oudere zoveel mogelijk nog zelfstandig te laten doen. Deze zorg wordt uitgevoerd door de zorgprofessionals, mantelzorgers, vrijwilligers en externe partners.

  Men wil samen zoveel mogelijk aansluiten bij de wensen en leefwijze van de cliënten.

  Wat bieden wij jou?

 • Een contact van minimaal 6 maanden parttime of fulltime. Ben jij langer beschikbaar dan bieden wij je de mogelijkheid tot een jaarcontract;
 • Een salaris op basis vab de CAO VVT ( schaal 35 VVT, € 1940, - € 2668,- op basis van fulltime dienstverband) + opbouw vakantiegeld en vakantiedagen.
 • Onregelmatigheidstoeslag voor de avonden, weekenden en nachten (als je deze diensten kan en wilt werken);
 • Reiskostenvergoeding van €3,27 per dag;
 • De mogelijkheid tot een collectieve zorgverzekering;
 • Op onze kosten kun je bijscholingsmogelijkheden volgen zoals : BHV en wondzorg.
 • Toegang tot een online trainingstool waar je cursussen kan volgen als persoonlijke effectiviteit en positieve psychologie.
 • Een leuke baan waarbij je zelf d.m.v. onze app, regie kunt houden over je eigen rooster!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier