HBO Meewerkstage After Sales Marketing - 32-40 uur- Raamsdonksveer
Louwman Group
Raamsdonksveer, NL
5 dagen geleden

De Automotive After Sales sector is aan een sterke verandering onderhevig. Meer en meer elektrische modellen komen op de markt.

Abonnementsvormen voor gebruik en onderhoud van auto’s nemen een steeds grotere vlucht, auto’s worden steeds meer connected en consumenten zijn meer dan ooit online aanwezig.

Op onze afdeling After Sales Marketing spelen wij continue in op onder andere deze ontwikkelingen. Spreekt het jou aan om hier aan bij te dragen en om ons hier mee te helpen?

Dan is deze meewerkstage echt iets voor jou.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s ga je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de afdeling After Sales Marketing.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld het verder ontwikkelen van commerciële after sales en accessoire proposities, meedenken over connectiviteit binnen after sales, verdere online aanwezigheid van after sales en het bedenken van toekomstige proposities voor elektrische modellen.

Hiernaast ga je betrokken worden bij de dagelijkse operatie zodat jij kunt ervaren hoe het is om te werken bij Louwman & Parqui.

Daarnaast staat jouw (persoonlijke)ontwikkeling centraal.

Wie zoeken wij?

We zoeken een HBO meewerk stagiair (bijvoorbeeld HBO Commerciële Economie, Marketing of Automotive Management) voor de periode september 2020 tot en met januari 2021 die een passie heeft voor Automotive en inzicht en kennis heeft van toekomstige ontwikkelingen.

Een student die zelfstandig kan werken en in het bezit is van een geldig rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Bij ons ga je aan het werk met de kennis en vaardigheden die je tot nu toe tijdens je opleiding hebt verkregen. Er is veel werk te verzetten en wij leren ook graag iets van jou!

Verder bieden we je :

 • een mooie stagevergoeding en reiskostenvergoeding;
 • een fijne werkplek op een prachtige locatie in Raamsdonksveer (omgeving Breda);
 • ruimte voor eigen opdrachten binnen de stageperiode;
 • goede begeleiding door ervaren productmanagers en prettige collega’s;
 • en last but not least : werkervaring opdoen bij 1 van de mooiste merken ter wereld.
 • Wie zijn wij?

  Louwman & Parqui importeur van Toyota & Lexus is onderdeel van de Louwman Group, een van de grootste automotive bedrijven in Europa.

  We zijn trots op onze merken, willen dat onze klanten zich langdurig aan ons binden en gaan voor een bedrijfsresultaat dat continuïteit garandeert.

  Kenmerkend voor onze bedrijfscultuur? Dat zijn absoluut onze betrokken medewerkers. Resultaat gedreven zijn we natuurlijk allemaal.

  Daarnaast zijn we trots op de informele werksfeer waarin we onze professionaliteit hoog weten te houden. Wil je meer over ons weten?

  Bezoek dan onze websites en .

  Ben je enthousiast?

  En heb je een passie voor auto’s en een rijbewijs B? Is werken in teamverband voor jou vanzelfsprekend maar kun je ook prima zelfstandig werken?

  Durf je vragen te stellen en lef te tonen? Dan komen we graag met je in contact. Wij kijken ernaar uit om je een onvergetelijke stage te bezorgen waarbij je een hoop gaat leren en waarbij je vanaf dag één volledig meedraait in het After Sales Marketing team.

  Direct solliciteren of meer weten?

  Wil jij deze uitdaging aangaan? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Wil je meer informatie of heb je nog vragen, zoek dan contact met Dennis van Maren via 0162 585 327 of .

  U hebt uw sollicitatie al verzonden met behulp van dit e-mailadres. Als u uw sollicitatie wilt aanpassen, neemt u contact op met de contactpersoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier