Digital Campaign Manager (starter)
GroupM
Amsterdam, Netherlands
1 dag geleden

Position at GroupM

Je bent net of bijna afgestudeerd aan de universiteit en helemaal klaar voor de praktijk. GroupM is per direct op zoek naar iemand met passie voor digitale media die zich snel kan en wil ontwikkelen.

Iemand die de beste wil worden in het vak.

Over GroupM

GroupM is een dochter van WPP, WPP bekend als het wereldwijde advertising conglomeraat. GroupM voert activiteiten uit voor o.

a. de mediabureaus Wavemaker, Mindshare en MediaCom. Daarnaast worden binnen GroupM verschillende activiteiten centraal aangestuurd en verwerkt, zoals o.

a. Digital Data Hub, Business Intelligence, Proces Management, Marketing Intelligence, Trading en Quality Management.

GroupM is een dynamisch, jong en ambitieus bedrijf waar, wereldwijd gezien, met duizenden (Young) Professionals wordt gewerkt voor de mooiste klanten.

Zo hebben we in Nederland alleen al honderden collega's in Amsterdam, Eindhoven en Sittard die werken voor tientallen klanten zoals Unilever, KPN en Netflix.

In ons onderkomen 'Amsteldok' (voorheen Rivierstaete aan de Amstel) werk je op grote hoogte met uitzicht over Amsterdam in een state-of-the-art en inspirerende werkomgeving.

Dankzij de ruimte en de verantwoordelijkheid die je al vanaf de eerste dag bij ons krijgt is GroupM al jarenlang een plek waar ambitieuze starters kunnen laten zien waar ze toe in staat zijn.

Wat houdt het werk in?

 • Als Digital Campaign manager ben je verantwoordelijk voor de volledige procesgang van online social-, native-, banner- en videocampagnes;
 • van opzet, optimalisatie tot eindevaluatie. Ook vertaal je jouw kennis over producten en systemen naar concrete campagnestrategieën.

  In samenwerking met jouw collega's zorg jij voor een optimaal verloop van de campagnes en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages.

  Wat verwachten wij van jou?

  Vanaf dag één draai je mee in het business team. Je vraagt jouw collega's de oren van de kop en komt tijdens potjes tafeltennis tot innovatieve, slimme ideeën.

  Je laat je brein de vrije loop en hebt er geen problemen mee om de handen uit de mouwen te steken. Je bent iemand die het verschil wil maken.

  Hoe ziet het team eruit?

  Je gaat aan de slag in een team vol digitaal specialisten. Van uitvoerend tot strategisch. Het team bestaat uit professionals waarin iedereen nauw met elkaar samenwerkt, met als uiteindelijk doel : een optimale dienstverlening naar de klant toe.

  Wat bieden wij jou?

  Wij bieden een perfecte start van jouw loopbaan in de digitale wereld. Een mooie uitdaging met goede doorgroeimogelijkheden.

  Er wordt veel aandacht besteed aan training waardoor jij je optimaal kan ontwikkelen als professional. Aan de functie zijn een mooi salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden verbonden.

  In anderhalf jaar leer je alles op het gebied van programmatic advertising. Na 1.5 jaar is het mogelijk om vanuit de Campaign manager rol je door te ontwikkelen tot Specialist of door te groeien naar een bredere media advies rol bij een van de mediabureaus.

  Wat zijn de vereisten ?

 • WO master afgerond richting (digitale) communicatie / marketing
 • Maximaal 1 tot 2 jaar werkervaring
 • Passie voor de digitale wereld en de technologie erachter
 • Kennis over data (vergaring, opslag en verwerking)
 • Kennis van HTML is een pré
 • Dit klinkt als mijn baan! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Klik op de button 'apply' onderaan deze vacature en stuur ons je cv en je persoonlijke motivatie.

  Ben jij degene die ons versterkt in het realiseren van onze ambities? Dan maken we graag kennis met je : we bellen je voor een eerste kennismaking en / of nodigen je uit op ons hoofdkantoor in Amsterdam.

  WPP (GroupM) is an equal opportunity employer. We view everyone as an individual, and we understand that inclusion is more than just diversity - it's about belonging.

  We celebrate the fact that everyone is unique, and that's what makes us so good at what we do. We pride ourselves on being a company that embraces differences and truly represents the global clients we work with.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  GroupM

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier