Ambulant woonbegeleider Gewoon Thuis
Kwintes
Utrecht, NL
4 dagen geleden

Kwintes zoekt voor het project Gewoon Thuis in Veenendaal een enthousiaste woonbegeleider voor 32 tot 36 uur per week.

Gewoon Thuis is een nieuw begeleidingsconcept met intensieve ondersteuning aan huis waarbij het team 24 / 7 bereikbaar en beschikbaar is voor de cliënt.

Zo hebben cliënten de mogelijkheid sneller en langer op zichzelf te blijven wonen.

Als ambulant woonbegeleider begeleid en ondersteun je cliënten aan de hand van individuele begeleidingsplannen in hun thuissituatie.

Deze plannen worden door de cliënten samen met de persoonlijk begeleider opgesteld. In de functie van woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen en je signaleert veranderingen in het contact met de cliënt.

Vaak zijn er meerdere partijen betrokken bij de ondersteuning en vul je elkaar daarin aan en voorzie je elkaar van informatie.

Waar nodig biedt je praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning.

Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. Cliënten kunnen naast geplande begeleiding een beroep doen op ongeplande zorg.

Je biedt als woonbegeleider de zorg die op dat moment nodig is en betrekt daar zo nodig anderen bij. Hierbij maak je ook gebruik van beeldbellen en e-health.

Jouw werkplek

In Veenendaal werkt een ambulant team dat bestaat uit woonbegeleiders en persoonlijk begeleiders die samen zorg bieden aan ongeveer 20 cliënten die zelfstandig wonen in Veenendaal.

De teamleden draaien dagdiensten, late diensten en bereikbaarheidsdiensten en zijn zo gezamenlijk 24 / 7 bereikbaar en beschikbaar voor cliënten.

Het team zoekt daarbij samen met de cliënt de verbinding met de omgeving waarin een cliënt woont en zorgt voor passende ondersteuning op alle levensgebieden.

De begeleiding van cliënten staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk.

Ieder teamlid is aandachtsfunctionaris van een onderwerp binnen het team, waarbij je invulling geeft aan de inhoud ervan.

Over Kwintes

Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden.

Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen.

Dit doen wij met ruim 1900 collega’s, verdeeld over diverse regio’s door Nederland.

Arbeidsvoorwaarden :

 • Een goed salaris (tussen € 2.017,- en € 2.949,-) op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 40).
 • Een aanstelling van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is per direct beschikbaar.
 • Kans om deze nieuwe vorm van ambulante zorg binnen Kwintes vorm te geven en een succes te maken
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%.
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel via de interne Kwintes Academie als extern. Onder andere gericht op beeldbellen en coachen op afstand.
 • Voordelig sporten, korting op producten en gratis lidmaatschap op Cultuurwerkt!
 • Een telefoon en laptop van Kwintes.
 • Functie eisen :

 • Een afgeronde relevante MBO niveau 4 opleiding.
 • Je hebt ervaring in de ambulante hulpverlening aan volwassenen en kennis van psychiatrische, psychosociale en verslavingsproblematiek
 • Je kent de sociale kaart van de regio en vindt het leuk om samen te werken met professionals uit verschillende organisaties.
 • Je kunt gemakkelijk aansluiten bij de leefwereld van de cliënt.
 • Je kunt bij oproepen geruststelling bieden en inschatten wat er nodig is aan zorg en dit ook communiceren met betrokkenen.
 • Binnen Kwintes werken we met zelfstandige teams. Je bent in staat innovatief te denken en je helpt mee aan de ontwikkeling van het team.
 • Bij interesse in deze vacature :

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yolanda van Soest, Persoonlijk begeleider via 06-50891247 of of met Thirza Geurts, Projectleider Gewoon Thuis via 06-18307518 of .

  Solliciteren

  Heb je belangstelling voor deze vacature solliciteer dan online voor 24 januari. Naast een CV ontvangen we graag een motivatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier