Verpleegkundige
Evean Zorg - Acht Staten
Wormerveer, NL, NL
6 dagen geleden
source : Joblift

Evean Zorg - Acht Staten zoekt een Verpleegkundige te MBO geplaatst op 18-04-2019Werken als verpleegkundige bij EveanDe rol als verpleegkundige past jou als geen ander.

Je hebt dan ook niet voor niets gekozen voor dit vak. Jij draagt namelijk niet alleen zorg voor de cliënten en bewoners, maar bent daarnaast ook het eerste aanspreekpunt voor jouw collega’s op de werkvloer.

Zo is geen dag hetzelfde, en zorg jij samen met jouw collega’s voor het thuisgevoel bij Evean.Misschien ben je benieuwd naar een nieuwe doelgroep om ervaring mee op te doen of weet je inmiddels waar jouw hart ligt en wil je hier graag een nieuwe uitdaging in aangaan.

Hoe dan ook, we denken graag met jou mee hoe jouw talent verder ontwikkeld kan worden! En met het uitgebreide werkgebied van Evean is er altijd een zorglocatie of wijkteam in de buurt.Wat bieden wij jou?

 • Een toekomstbestendige baan want zorg is en blijft mensenwerk
 • Salaris : (Inschaling gebeurt op basis van jouw ervaring - MBO 4 FWG 45 (min 2338,08 max 3153,90)- HBO-v FWG 50 (min 2468,58 max 3582,26)
 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, onder andere op persoonlijk vlak door middel van trainingen van Good Habitz
 • Een vaste vrije dag in de week, want je bent ook bereid om wisseldiensten te werken
 • Geen 9-tot-5 baan, want ook buiten deze uren is er zorg nodigHeb jij een afgeronde opleiding tot verpleegkundige (MBO of HBO) en wil jij aan de slag op één van onze zorglocaties in Amsterdam, de Zaanstreek of Waterland?
 • Of ben je juist op zoek naar een baan in één van onze wijkteams in het gebied van Amsterdam tot Den Helder? Dan komen wij graag in contact met jou! Wanneer mogen we jou uitnodigen voor een kennismakingsgesprek?

  Evean biedt zorg en ondersteuning in een groot deel van Noord-Holland, te weten in de kop van Noord-Holland, Zaanstreek / Waterland en Amsterdam.

  Wij helpen u graag met (gespecialiseerde) verpleging, verzorging en thuiszorg, geriatrische revalidatiezorg, ergotherapie, fysiotherapie, oefentherapie, thuisbegeleiding, dagbesteding en verzorgd wonen.

  Ook bieden we een ruim aanbod cursussen op het gebied van welzijn, creativiteit en bewegen.Evean maakt deel uit van Espria, een grote zorgorganisatie in Nederland met zo’n 20.

  000 medewerkers. Espria biedt zorg en ondersteuning aan kwetsbare mensen en zorgt ervoor dat mensen zo lang mogelijk regie houden / terugkrijgen over hun eigen leven.

  Espria gelooft in de kracht van mensen en hanteert daartoe onder meer het programma Merkbaar beter’, waarin formules (beloftes aan cliënten) uitgewerkt worden naar praktische verbeteringen (modules) in de werksituatie.

  Interesse in de functie van Verpleegkundige bij Evean Zorg - Acht Staten regio ?Reageer nu met je CV en motivatie via de "solliciteer" button.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier