Gezinshulpverlener
's Heeren Loo
Wekerom, NL
4 dagen geleden

Waar ga je werken?

Het team van Gelderland Midden bestaat uit 10 collega’s. Het team is een zelfstandig werkend team en wordt ondersteund door de manager en een orthopedagoog.

Ons doel is dat cliënten zolang mogelijk zelfstandig thuis kunnen wonen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten / ouders en stimuleren ontwikkeling.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Wie ga je helpen?

Kinderen / jongeren met een Lichte Verstandelijke Beperking (LVB) vinden het soms lastig de wereld om hen heen te begrijpen.

Contact maken met anderen en het aangaan van gezonde relaties kost soms moeite. Vaak hebben ze een laag zelfbeeld en weinig zelfvertrouwen.

De cliënten zijn zeer contextgevoelig.

Hoe ga je helpen?

Jij bezit over het vakmanschap om de cliënt / ouder te begeleiden en adviseren zodat de zelfstandigheid gewaarborgd en bevorderd wordt.

De begeleiding van het kind / jeugd in de thuissituatie is voornamelijk gericht op enkelvoudige opvoedkundige vragen beantwoorden.

Je bent oplettend, ziet de vraag achter de vraag en kan op basis van signalen de toestand van de cliënt / ouder goed inschatten.

Met jou ervaring weet je de dagelijkse problemen zelfstandig op te lossen en weet je wanneer er hulp bij geschakeld moet worden.

Jij hebt er geen moeite mee om je professioneel op te stellen zodat er een juiste balans ontstaat tussen distantie en nabijheid.

Daarnaast zorgt jouw professionaliteit ervoor dat je geen moeite hebt in de correspondentie met diverse instanties.

Dit bieden wij

 • We bieden jou een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal € 2151 euro en maximaal € 3289 euro (FWG 45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding.
 • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
 • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via 'Mijn Leeromgeving' en e-learning via GoodHabitz.
 • Dit ben jij

 • Je hebt een afgeronde hbo opleiding of MBO niveau 4+ aangevuld met voldoende werkervaring en kennis van de sociale wetgeving.
 • Jouw relativeringsvermogen en levenservaring komen naar voren in jouw begeleiding.
 • Andere compenties die jou typeren zijn : geduld, doorzettingsvermogen en structuur.
 • Je bent in bezit van een rijbewijs en een auto.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier