Helpdesk Medewerker Tele2
Yource Group
Den Haag, NL
3 dagen geleden

Nog 2 maanden te gaan voor kerst! Voordat het zover is heeft Tele2 echte superhelden nodig die er helemaal klaar voor zijn de klant te woord te staan.

Word jij de nieuwe Flash, Wonder Woman, Supergirl of Superman? Ga dan snel aan de slag als Helpdesk Medewerker bij Tele2 in Den Haag.

Je kunt hier al starten voor 24-32 uur per week met een startsalaris van €10,85 bruto per uur. En even tussen jou en mij.

 • hier komt nog een toeslag bij wanneer je werkt in de avonden en / of het weekend!
 • Jij zit als Helpdesk Medewerker bij Tele2 in de eerste lijn, dat houdt in dat alle telefoontjes van de klanten van Tele2 bij jou terecht komen.

  Jouw speciale superkracht is jouw servicegerichtheid, hiermee weet jij als een echte superheld iedereen te kunnen helpen.

  Door jouw kennis over de producten van Tele2 weet jij zo snel als de Flash de klanten te voorzien van het juiste antwoord op hun vraag.

  Lukt het jou om een upsell te doen? Dan ben jij een echte topper en heb jij het proces helemaal onder de knie. Tijdens de gesprekken weet jij alle gegevens en gespreksstof te verwerken in het systeem zodat alles over deze klant makkelijk terug te vinden is.

  Als warming-up geven wij jou een betaalde inwerktraining van 4 weken. Hierin leer jij alles om als echte Superheld aan de slag te gaan.

  Zo zit iedereen straks met de kerst warm, gelukkig, en zonder problemen onder de boom.

  Jij zal komen te werken op ons hoofdkantoor in Den Haag. Deze bevindt zich vlak naast station Hollands Spoor. Net als alle superhelden staat Tele2 niet alleen.

  Hij heeft namelijk zijn broertjes en zusjes die hem helpen. Dit zijn T-Mobile (de grootste en oudste broer), Ben en Simpel.

  Wanneer je in zee gaat met hen beide, bieden zij de klanten ook nog leuke kortingen. Jij maakt hier al snel deel uit van de familie en zal dan ook met open armen ontvangen worden.

  Zij gaan gelijk met jou aan de slag om jouw superkrachten te ontdekken. Zo kom jij terecht in een ontwikkelingstraject. Hier werken zij met metalen, jij komt binnen als Rookie en kunt al snel doorgroeien naar Brons, Zilver en misschien zelf Goud.

  Elk behaald metaal brengt zijn of haar verantwoordelijkheden met zich mee en zo ook een mooie salaris verhoging!

  Wat bieden wij onze Superhelden die werken als Helpdesk medewerker bij Tele2 :

 • Een startsalaris van €10,85 bruto per uur;
 • Een betaalde fulltime (32 uur) inwerktraining van 4 weken;
 • Reiskostenvergoeding (voor de batmobile bijvoorbeeld);
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Vakantiedagen en vakantiegeld;
 • Korting op je zorgverzekering en sport abonnement via Yource;
 • Een mooie start van jouw carrière binnen T-Mobile!
 • Minimaal een MBO4 werk- en denkniveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel woord als geschift;
 • Een flexibele beschikbaarheid van 2 avonden en 2 zaterdagen per maand;
 • Jouw superkrachten op dit team te komen versterken!
 • Wil jij aan de slag als Helpdesk Medewerker bij Tele2 op hun hoofdkantoor in Den Haag? Klik dan snel op de sollicitatiebutton!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier