(leerling) Operator inpak groot & kleinbrood (m/v)
Koers Oost Uitzendbureau
Vriezenveen
2 dagen geleden

Vacature omschrijving

Wij zijn op zoek naar Operators. Onze klantrelatie is een professioneel familiebedrijf in de bakkersindustrie. Je komt te werken in een hecht team waar betrokkenheid hoog in het vaandel staat.

Hard werken hoort erbij, maar natuurlijk een goede werksfeer is hierbij ook van absoluut belang.

Als operator ben je actief op de inpakafdeling en ben je verantwoordelijk voor het bedienen en het juist instellen van verschillende moderne machines.

Omdat iedereen zijn brood graag vers wil, wordt er dag en nacht gewerkt. Je bent dus bereid om in een roulerend -ploegensysteem te werken (met uitzondering van zondag).

Hier staan natuurlijk interessante toeslagen tegenover!

Als operator is het belangrijk dat je initiatief durft te nemen. Je bent proactief en houd ervan om problemen op te lossen en gaat zorgvuldig te werk.

Bij deze functie is enige ervaring wel welkom.

Ben jij per direct beschikbaar en heb je zin om in jong, leuk en fris bedrijf aan de slag te gaan? Zoek dan niet verder en reageer direct op deze vacature!

Heb je vragen of heb je interesse in deze vacature? Neem dan contact op met onze vestiging in Rijssen via - of kom langs in Rijssen aan de Bouwstraat a.

Functie-eisen

 • Affiniteit met techniek / bedienen van machines
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier